woensdag 14 augustus 2013

MIjn blog ziet er anders uit....

Heb net mijn blog wat aangepast, wilde mijn eigen blog de laatste berichten kunnen lezen van degene bij wie ik wel eens meelees en meekijk. Ik heb al een hele lijst staan, maar weet zeker dat ik nog niet alle blogs heb toegevoegd. Daarom twee vragen, wat vinden jullie van de nieuwe indeling en missen jullie iets? Mis je jouw blog dan ook graag een reactie zodat ik je kan toevoegen. :-)

10 opmerkingen:

Moneypenny zei

Hi, ik weet niet wat je bedoeling was. Wilde je meer breedte in het midden om berichten beter leesbaar te maken? Om eerlijk te zijn staat het nu net iets te breed ingesteld voor mij maar dat kan ook aan mijn instellingen liggen. Ik moet gaan schuiven om je berichten te lezen en als ik het bericht wel goed op m'n scherm heb, kan ik beide kolommen niet zien. Misschien staat mijn blog voor veel mensen weer veel te smal?

Vlijtig met zuinigheid zei

Zoals Moneypenny al beschrijft is je blog breed geworden. Je ticker staat er niet meer helemaal op. Verder voor mij wel.
Ik weet niet of je mij erbij wil hebben maar ik sta niet vermeld.

weg naar zelfvoorziening zei

Aah je breedte van het middenstuk is super! Voor mij veel beter te lezen. Maar over het geheel is je pagina iets te breed geworden. Ik zou er aan de linkerkant wat afhalen.

pecunia zei

Hallo geldover, ik sluit me aan bij de vorige commentaren. Succes met de laatste loodjes.

geldover zei

je staat er nu wel op...

Kopka zei

Voor mijn instellingen leest dit prettiger.

Anoniem zei

Voor mij is hij breed genoeg, maar heb ook een groot scherm. Kan je ticker ook lezen. Ik vind het wel handig dat je de blogs er nu ook hebt te staan, kan ik zo doorlinken :-)
Succes met je laatste loodjes.

groetjes,
Janneke

Anoniem zei

Veel beter en prettiger leesbaar!!!

Anoniem zei

't Is voor mij prima leesbaar, terwijl mijn laptop geen supergroot beeldscherm heeft. Goed idee om de laatste blogposts te laten zien. Ik ga eens even kijken of ik dat ook voor elkaar kan krijgen.

inrustigvaarwater zei

Deze is prettiger om te lezen, de vorige was wat smalletjes.