donderdag 1 augustus 2013

Het rommelt hier....

Moet nog tot in ieder geval volgende week dinsdag voordat ik thuis kan bevallen, maar het rommelt hier aardig. Ik kan moeilijk op mijn benen staan, omdat er zenuwen in mijn benen worden afgekneld en ook mijn buik voelt af en toe hard aan. Rustig en kalm aan doen dus. Ben gistermiddag van narigheid naar bed gegaan. Vanmorgen er vroeg uit om toch de wasmachine maar weer aan te zetten, ondertussen hangt er één in de lijn en de ander zit op de kookwas in de machine. Ga vandaag maar eens kijken naar mijn vluchtkoffertje voor het ziekenhuis, daar had ik gisteren echt de moed niet voor omdat ik niet op mijn benen kon staan. Kijken hoe lang het vandaag lukt. Manlief heeft het bed op de klossen gezet, volgens mij liggen we nu een meter van de vloer af.:-) Het huis is redelijk op orde nu. Mnalief heeft aangegeven vandaag e.e.a te willen doen. De schuur is dusdanig opgeruimd dat er mensen door naar binnen kunnen komen en door kunnen lopen tot aan de keuken. de vriezer is schoon en bijna leeg. We wilden van de week de container aan de weg zetten en hebben deze dan ook rigoreus opgeruimd. Iets wat ik al een aantal keren had willen doen, maar het kwam er elke keer niet van. Baby is nog steeds mega aan het bewegen in mijn buik en ik heb dan ook het idee dat ik van binnen aardig beurd begin te raken. Twijfel of ik de ramen nog maar eens even aan de binnenkant zal gaan lappen. Pff zal blij zijn als mijn huis mijn huis weer is en ik niet alles dusdanig aan kant hoef te hebben dat er elk moment een stapel vreemden in mijn huis kunnen binnenvallen. Fijne dag allemaal

5 opmerkingen:

Daantje zei

Spannend joh!!! Veel succes alvast :)

Anoniem zei

Euh, niemand verwacht dat je de laatste maand in een showroom woont, zeker niemand die zelf ooit zwanger is geweest.. Keuken, wc, afwas, koelkast en badkamer, schoon is schoon genoeg, stof onder de bank en op de kast komt over een paar maanden wel, en ramen lappen, zolang het geen pootjes krijgt.. Niet meer doen dan nodig, hoogzwanger zijn is topsport!

Rustig aan en rap wat!

Petra

willemien zei

Laat die ramen lekker zitten, houdt de warmte ook lekker buiten. Ramenlappen is alleen noodzakelijk als je echt niet meer naar buiten kunt kijken in de winter. Dat doe ik echt niet meer dan 2x per jaar.

Tabitha zei

Ik zou nu zo weinig mogelijk meer doen, alleen de echt belangrijke dingen als de keuken en badkamer. Je gaat bevallen, niet je huis verkopen. En als mensen zich ergens aan storen dan pakken ze zelf maar een emmer.

Je geld of je leven zei

Ooh spannend. En heel herkenbaar dat je toch nog uitgebreid gaat lopen poetsen. Deed ik ook onder invloed van alle hormonen. Ik heb zelfs de muren met een zacht doekje lopen schoonmaken. Nu moet ik daar erg om lachen.