dinsdag 27 augustus 2013

Aandelen....toch maar even vandaag proberen winst te pakken..

Vandaag toch maar even mijn aandelen imtech proberen te verkopen, de winst schommelde elke keer tussen de 60 en 80 euro de laatste week en wilde graag bij 100 euro uitstappen. Helaas gooit de dreigende oorlog in Syrie nu even roet in het eten dus ga ik nu voor de 60 euro winst. Kan ik ze wellicht later op een lager punt opnieuw aankopen. Heb nu liever het geld terug (en een beetje meer) op de rekening. Zie dat ze er net uit zijn gegaan, das dus 60 euro verdiend of te wel 5 % winst. De rest staat nog ver in de rode cijfers dus daar hoef ik niet naar te kijken... Tip tank vandaag nog even je auto vol, ivm de stijgende olieprijzen...

14 opmerkingen:

Daantje zei

Goede tip!!

Anoniem zei

Mens, ga toch lekker genieten van de laatste loodjes. En vergeet daarbij je man niet!

Petra zei

Jammer genoeg gooit de oorlog in Syriƫ voor de mensen daar ook een hoop "roet in het eten". Die hebben wel wat anders aan hun hoofd dan aandelen.

Ik weet dat je het zo niet bedoeld, maar ik vind de opmekring niet erg gepast.

Vriendelijke groet.

weg naar zelfvoorziening zei

Ik heb vandaag getankt en ik vond het best duur € 1,649 per liter euro 95 hier in Duitsland. Ik heb de tank maar half vol gedaan. Hopelijk wordt het weer goedkoper.

Anoniem zei

Dreigende oorlog? Er is al weken en weken en weken een burgeroorlog bezig in Syrie met een miljoen kinderen op de vlucht. De een z´n dood de ander z´n brood?

Opnieuw Beginnen zei

Lekker spannend die aandelen. Koop je ook opties op de aex begin december voor de eindejaarsrally?

grenouille zei

Knap dat je jezelf door de negatieve anonieme reacties niet laat weerhouden om gewoon jouw berichten te plaatsen op jouw eigen blog.
Grappig dat je hoogzwanger nog interesse hebt in aandelen :-)

Tabitha zei

Laat die negatieve reacties lekker zeuren, plaats gewoon je berichten die je wilt. Er is altijd wel ergens een oorlog, hoe afschuwelijk en triest ook. Je kan daarop je eigen leven niet laten beinvloeden. Goede tip van het tanken.

geldover zei

Hoi Petra hij is inderdaad niet zo bedoeld, bedankt dat je me erop wijst.

geldover zei

nee daar waag ik me niet aan...

geldover zei

Toen ik zwanger was van mijn dochter was ik er veel drukker mee. Vind het een leuke afleiding.

geldover zei

Iedereen zijn mening Tabitha en ik kan me best voorstellen dat Petra in dit geval aangeeft, jij maakt je druk om je aandelen,die mensen hebben wel wat anders aan hun hoofd. Dat is natuurlijk ook zo. Aan de andere kant is dit natuurlijk iets wat de beurzen beinvloed nu vandaar dat ik het zo heb opgeschreven.
En ik heb een brede rug en kan dus best wat hebben hoor. Reacties waar ik wat mee kan die dringen door en reacties van anonieme mensen die mij kennelijk denken te kennen maar die kant nog wal slaan die laat ik heerlijk langs mijn brede rug glijden....Dit lukt goed doordat ik mezelf goed ken en ook al meerdere malen ben tegengekomen....

Vlijtig Liesje zei

Toch een mooie winst vind ik.

Onabudget.nl zei

Mooie winst! ik ben me aan het verdiepen in de beurs en wil zelf ook beginnen met investeren (ik ben nu nog aan het oefenen). Ik zal vaker op jouw blog komen buurten voor tips.