dinsdag 2 juli 2013

Energie............uit een flesje

Vorige week mocht ik een proefpakket met energyflesjes ontvangen. Allerlei smaken om te proberen en om mensen kennis te laten maken met dit nieuwe drankje. Ik heb het pakket uitgedeeld op mijn werk, want nu ik met verlof ben moeten zij natuurlijk veeeeel harder werken. Gna gna. Heb de flesjes koel afgeleverd en de reacties waren sterk wisselend. De één vond het veel lekkerder dan de drankjes die men normaal drinkt en de ander moest wel erg wennen en deed er dan ook nog al even over voordat het flesje leeg was. Aangezien ik ook nog een stapel tegoedbonnen had gekregen voor de flesjes en niet iedereen aanwezig was bij het uitdelen heb ik voor degene die er niet was zo'n bon in het postvakje gedaan, zodat men ze zelf kan halen bij de Ah winkel. Zelf moet ik zeggen dat ik het lekkerder vind dan de bekende energiedrankjes. Deze staan me vaak tegen vanwege de mega chemisch en zoete geur die er vanaf komt. Dat heb je bij dit drankje niet. Wel vind ik dat het ijskoud gedronken moet worden. Dan is het echt het lekkerst. Heb nu nog twee flesjes in huis, deze mag mijn dochter in de vakantie verspreid over twee dagen op drinken. Nou vooruit dan nog even reclame maken Goood energy is de naam van dit drankje. Doen jullie wel eens mee aan acties om een product bekendheid te geven? Ik had deze week twee keer een pakket, ook nog één van Patak met allerlei indische kruidenmixen, helaas heeft zich een probleem met mijn pakket voor gedaan, wacht nog op reactie van degene die ze uitdeelt. Wellicht dat jullie hier dus binnenkort meer over horen. Momenteel heb ik ivm de zwangerschap redelijk snel last van zuurbranden dus moet even kijken wanneer ik kan gaan testen. Lijkt me leuk om met een ste vriendinnen lekker een avond te tafelen met allerlei lekkere schalen vlees en salades etc etc. Mooi aangeklede tafel en genieten en lachen.... Nou ga weer verder met mijn huishoudelijke klusjes, hoop klaar te zijn voordat dochter uit bed komt, kan ik de rest van de dag lekker luieren en genieten van de zon. Uurtje later, was aan de lijn, wc grondig schoongemaakt. Voorkamer opgeruimd, achterkamer ligt veel zooi nu op de tafel, maar dat loopt niet weg.... Aanrecht glad, kippen hebben te eten...Zo kan wel even met mijn ouders mee naar een leuk plaatsje om even lekker over de markt te slenteren, doen we de rest na de middag.:-)

6 opmerkingen:

Willemien zei

Voor de duur van je zwangerschapsverlof krijgt je werkgever je salaris terug van het uwv, om vervanging te regelen. Als ze dat niet doen is het gewoon een vorm van profiteren van je werknemers tenkoste van je werknemers. Je collega's hoeven niet extra hard te werken, je werkgever moet het gewoon regelen.

Geniet van het mooie weer.

geldover zei

Hoi Willemien, het is ook met een vette knipoog geschreven hoor, maar moet zeggen dat ik nog nooit een ander heb zie komen, omdat er een collega met verlof ging. Werk op een afdeling met wel 100 man, dus dan vang je elkaar zo'n beetje op zeg maar. Wel is de druk hoog op de afdeling, lange wachtrijen etc en neemt men daarom nu ook al personeel aan op flexbasis. (drukte zal niet eeuwig aanhouden)

Vlijtig Liesje zei

Ik vind energiedrankjes eng, en mijn kinderen mogen ze in principe ook niet drinken.

Anoniem zei

Ik heb zelf 2 flesjes gekocht. Die met mango opgedronken.....wachten op de energiekick.....en vervolgens op de bank in slaap vallen..... hm...bij mij had het dus een averechtse werking. En....de mango vond ik niet zo heel lekker..... Ik ga de rode ook nog proberen....Ik vond ze goedkoop, 1 euro voor een klein flesje. Maar omdat het uit natuurlijke stoffen bestond, wilde ik het wel proberen. Gewone energiedrankjes nam ik nooit. Vind ze heel zoet stinken. Mijn zonen wel hoor! ( hieperdepieper word mijn jongste ervan, maar ja...hij is 19....)

Anoniem zei

Ik bedoel uiteraard : ik vind ze NIET goedkoop

Tecla zei

Ik drink nooit energiedrankjes en zou ze zeker niet aan jomge kinderen geven!