maandag 3 juni 2013

Naar het werk...........

Vandaag ben ik naar mijn werk geweest, drie uurtjes en het ging niet om productiviteit maar puur om het feit dat ik aanwezig ben. En het viel me flink tegen. Heb een beetje mijn eigen mailbox opgeschoond en daarna was ik echt kapot, had last van harde buiken, heb voornamelijk de tranen over mijn wangen laten lopen. Aankomende donderdag ga ik weer drie uur en als het dan weer zo gaat ga ik bellen met de arbodienst dat ik zo echt niet door wil gaan. Ik voel me doodongelukkig vandaag en alles is me weer teveel. Dit kan niet de bedoeling zijn. Morgenavond mag ik naar de verloskundige eens kijken wat zij te zeggen heeft. Ondertussen wel een lekker weekend met manlief gehad, zit wel van heel vredig ineens weer tot over mijn kookpunt en ben nu zo ver dat ik daarna gelijk mijn excuses kan aanbieden. Voel me af en toe de duivel in eigen persoon, heel vervelend en ook nergens goed voor. Wil de komende weken kijken of we toch nog wat gezellige dingen met elkaar kunnen gaan doen zodat we als gezin het leuk met elkaar kunnen hebben. Het kunnen hele kleine dingen zijn, een wandeling, lekker naar het bos of gezellig uit eten met ons drietjes. Maar eens even kijken....

5 opmerkingen:

pecunia2 zei

Dag geldover, ik dacht dat je in de ziektewet zat. Het is goed om te proberen te werken, maar als dit het resultaat is zou ik toch maar langs de ARBO arts gaan. Want dit is geen gezonde situatie. Is er veel sociale druk om te komen?
Veel sterkte met alles.

Vlijtig Liesje zei

Het is duidelijk nog te veel om naar je werk te gaan als ik dat zo lees. En je lichaam geeft het ook aan met die harde buiken. Sterkte!

geldover zei

Ik moest van de arbo arts weer beginnen..., maar inderdaad als dit het resultaat is dan bel ik donderdag op dat het echt niet gaat.

Anoniem zei

Gaat het wel goed met je, het is zo stil op je blog?!?!?

Groetjes Ria

Anoniem zei

Ja, ik mis je blogjes ook! Alles nog goed met je? Als je even een time-out neemt ook goed hoor! Het allerbeste toegewenst! Groet van TIneke.