donderdag 30 mei 2013

Pfffffffff

Deze week begon lekker overlopend van energie met het zonnetje erbij. Echter toen het weer omsloeg sloeg mijn humeur ook om. Ben van narigheid de hele keuken aan het uitboenen gegaan en ik heb de kamer weer eens grondig aangepakt en de laatste babywas ligt nu in de kast. Dochterlief heeft deze week de avond4daagse. Al met al merk ik dat ik teveel heb gedaan en ga dan zo ook nog lekker een uurtje mijn bed in, even lekker relaxen zonder iemand die me roept of nodig heeft. Tussen de middag mag ik bij mijn ouders komen eten en vanmiddag als dochter weer naar school is ruimen we alles weer eens op de juiste plek op zodat mocht er vanavond nog visite komen ivm de laatste avond van de vierdaagse dat het huis er dan netjes uit ziet. Volgende week staan alle deuren boven lappen op het programma en de douche een goede beurt van boven naar beneden geven. Schuur moet dan nog gedaan worden en daarna kijk ik welk kastje en laatje ik nog wil opruimen. De grote ruimten hebben dan allemaal een beurt gehad en ik merk dat dit ook voor mij rust brengt. Moet wel eerlijk aangeven dat mijn moeder zo aardig is geweest me te helpen, want ik kom er anders echt in om. Ga ik nu even de binnenkant van mijn ogen bekijken. Aan het einde van de middag ga ik even de rekening bekijken, want hoop dat het vakantiegeld van manlief er dan bij staat dat gaat naar de hypotheekaflossingsrekening. G.oogle. Ad. Sense heeft ook weer de 70 euro bereikt, maar volgens mij zie ik dat pas volgende maand op de rekening verschijnen. Nou ja wat er in het vat zit verzuurt niet zullen we maar zeggen. Wens jullie een fijne dag toe.

4 opmerkingen:

Willemien zei

Leg je de lat niet gewoon te hoog voor jezelf? Deuren lappen? Nou 1x per half jaar als ik er aan denk. En dan zijn ze hoog glans wit ook nog. Die schuur kan toch ook best wachten tot je minder moe bent, neem aan dat je kindje daar niet hoeft te slapen.
Gewoon schoon en een beetje opgeruimd zodat je niet over de zooi hoeft te klimmen is voldoende. Het hoeft echt niet perfect.
Wat heb je liever dat je dochter later zegt: het was altijd zo fijn schoon bij ons, of mijn moeder had altijd tijd voor mij?

Neem nu eindelijk eens tijd voor jezelf en dan niet een uurtje maar structureel.

Roelie zei

Ik ben het met Willemien eens, probeer het wat minder te doen. Netjes en schoon hoeft niet te betekenen dat je dag in dag uit bezig bent met schoonmaken. Jouw lat daarin ligt hoog en daarmee doe je jezelf en je gezin al snel te kort.
Met mijn moeder heb ik nauwelijks een hechtingsband kunnen opbouwen omdat ze ook altijd aan het schoonmaken, wassen, opruimen etc. was. De band kwam pas toen ze dat kon loslaten.

Vlijtig Liesje zei

70 euro is een mooi bedrag! Google Adsense is een fijne manier om wat bij te verdienen vind ik altijd.

geldover zei

Probleem is dat je momenteel zelfs niet over de zooi heen kan klimmen.:-(
En de deuren die waren wellicht al een jaar niet gelapt, een klein doekje op ooghoogte hoogstens...