dinsdag 14 mei 2013

En daar zit je dan..........

Ziek this. Ijn collega's hebben me naar huis gestuurd en aangegeven dat het mooi is geweest. Dat er lang genoeg overme heen is gelopen. En toch voelt het als falen....Ga het rustiger aan doen en voor mij en de baby kiezen. (oh als dat stemmetje in mijn schterhoofd maar eens verdween.)

6 opmerkingen:

Willemien zei

Verstandige collega's. eigenlijk had je manager dit moeten doen. Met gelijk een afspraak bij de bedrijfsarts.

pecunia2 zei

Ach meiske toch. Ja die stemmetjes zijn vervelend. Vooral omdat die stemmetjes vaak negatieve dingen zeggen in plaats van positieve. En als je niet uitkijkt ga je er in geloven. Dus tegen alle negatieve stemmetjes zeggen: nee...ik luister niet meer naar jullie. Ik ben belangrijk en mijn ongeboren kindje is belangrijk. Ik faal niet, ik ben verstandig. Eindelijk ben ik verstandig, en dat is positief.

Anoniem zei

Goed zo, kies nu maar eens voor jezelf en de baby! Neem je rust en luister naar je lichaam! Is nu veel belangrijker. Het is geen falen; je lichaam vraagt nu om rust!

Probeer van je zwangerschap te genieten, en doe alles een flink tempo lager!!
Sterkte ermee, groet Tineke

Moneypenny zei

Jouw stress is nu niet goed voor jullie kind dus het is juist goed dat je voor je kind kiest en jezelf. Dat is niet falen, dat is sterk, dat is supermam. "Nee" zeggen is juist moeilijk en door blijven gaan makkelijk. Goed gedaan!

huis tjokvol zei

ppfff moeilijk he,maar probeer het maar wel,sterkte

Anoniem zei

ben wel niet zwanger ,maar had ook altijd zon stemmetje in mijn achterhoofd, tot mijn dochter mij eens flink de waarheid zei en ik maar eens naar de huisarts ging en vervolgens 2 maanden thuis zat ,gewoon weg omdat ik roofbouw had gepleegd op mijn lichaam, nu ben ik voorzichtig weer halve dagen aan het werk, en rara dat stemmetje is verdwenen, ik doe nu wat het beste voor mij is en voor jou geld dat natuurlijk nog veel meer want jij moet niet alleen doen wat voor jou het beste is ,maar belangrijker nog wat het beste voor jouw kleintje is, dus rustig aan en probeer te genieten van je zwangerschap.