woensdag 22 mei 2013

Aan de visolie...

Vanmorgen ben ik naar de chiropractor geweest. Liep weer behoorlijk uit het lood, maar dat had ik in mijn negatieve gevoelens ook al wel gemerkt. De beste man raadde me aan om visolie te gaan gebruiken. Hij gaf aan dat mijn negatieve gevoelens en gedachten nl. heel erg goed door een tekort aan omega3 kunnen komen en dat ik nu echt moet oppassen,omdat de kans op een pastnatale depressie heel erg groot lijkt te zijn. Gelijk een pot visolie opgehaald dus. Ben al wel gewaarschuwd dat het waarschijnlijk weken gaat duren voordat ik verschil merk. Vandaag weer aan het wassen geslagen. Tussendoor kwam mijn moeder aan dus even gestopt met tikken.Dochter en ik hebben lekker zuurkool gegeten vanavond, gelijk twee pakjes in de koelkast, voordat het niet meer verkrijgbaar is.:-) Ga ik zo aan de strijk, en de spullen weer in de kast zien te krijgen dan nog de kamer dweilen en dan stop ik voor vandaag. Vanmiddag had ik serieus het gevoel beenweeën te hebben(heb bij mijn dochter ook geen normalen weeën gehad) Dus pas op de plaats... Voor morgen heb ik op de planning de douche uitsoppen en de slaapkamers vluchtig doorlopen,opruimen en afstoffen en zuigen. (Hoeft niet al te grondig.)Mocht de zon zich wel laten zien dan gaat het dekbedovertrek weer lekker in de was. Fijne avond.

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Ineke zei

Ipv visolie kun je beter gewoon een paar keer per week vette vis eten, krijg je ook alle andere voedingsstoffen binnen en soms wordt visolie van vissen uit vervuilde wateren gemaakt. Tenzij je natuurlijk helemaal niet van vis houdt...maar van visolie kun je ook raar op gaan boeren...

Ik herken er wel wat in, heb in de tijd dat ik veganistische at een behoorlijk vlakke periode gehad van anderhalf jaar. Ik was niet down, maar het kon me allemaal niet zoveel schelen. Nu ik weer af en toe vis eet gaat het een stuk beter met me. Ik weet niet of die twee zaken gelinkt zijn maar het is op zijn minst frappant.
Ik hoop dat het je gaat helpen. :-)