vrijdag 5 april 2013

Spannend dagje.......

Vandaag een spannend dagje. We hebben vanmiddag de 20 weken echo. Ja het gaat al weer snel.
Manlief is de hele dag vrij en dochterlief vanmiddag dus die mag ook mee.
Over één ding zijn we het nog niet uit, willen we weten wat het wordt of niet.
We vinden de verrassing aan de ene kant erg leuk, aan de andere kant is het wel makkelijk als je weet of je een jongetje of meisje krijgt. Nou ja we zien het vanmiddag wel.
Verder wil ik me vanmorgen even op kleine klusjes storten dus aan het werk maar.
Fijn weekend allemaal

12 opmerkingen:

huis tjokvol zei

wij hebben ook wel in twijfel gestaan,willen we het weten of niet,wij hebben het nooit geweten,de spanning tijdens de bevalling is er dan wel af vinden wij,want ja je kijkt gelijk wat het is als het eruit komt en dat is toch wel heel leuk toch?succes met de echo.

liefs yvonne

eccentriclady zei

Natuurlijk is dat spannend! Maar ook fijn dat jullie zo ver zijn nu. Nog even en dan is jullie kindje er.

Wat weten of het een jongetje of een meisje wordt betreft, als het een jongetje is zien ze dat niet altijd. Stel, je wilt het weten, richt de kamer roze in, en dan wordt het toch een jongetje ;-) terwijl als je het niet weet, kan je gewoon kijken naar relatief neutrale kleuren (of een kleur die je leuk vindt, in plaats van 'wat hoort'). En die verrassing zou ik zelf toch wel erg leuk vinden, maar dat is persoonlijk natuurlijk =)

johanna zei

ik zou het ook niet willen weten, maar fijne middag met elkaar in ieder geval.

Vlijtig Liesje zei

Leuk zeg! En je bent dus alweer op de helft van de zwangerschap!

ver-greetmenietje zei

Wat gaat het snel! en straks genieten van je echo!
heel veel liefs
en de keuze is geheel aan jullie om te weten wat het wordt ;)

Anoniem zei

bij ons was het zó goed te zien dat al hadden we het niet willen weten het over duidelijk was en dus niet over het hoofd konden zien( een jongetje)

pecunia2 zei

Veel plezier met zijn allen vanmiddag. Inderdaad, spannend zo'n echo. Wij wilden het destijds niet weten, maar ik weet van anderen die dat liever wel wilden. Moeilijk hé. Prettig weekeinde.

Lot zei

Ik ben nog van de generatie geen echo. Maar ik zou het ook niet hebben willen weten en eigenlijk wist ik ook wel zeker dat het een meisje was. De verloskundige vergistte zich ook eerst en zei een jongetje en ik zei meteen dat kan niet, ik had gelijk natuurlijk!

Nog over je exceem: heb je al eens geprobeerd kwartiertje met de binnenkant van een banaan te relaxen? Kwm die tip op een amerikaans forum tegen maar ben de link helaas kwijt.

willeke zei

Jeetje 20 weken alweer...! Dat gaat echt snel!

Toen ik bij onze oudste een echo kreeg wilde ik het ook niet weten, maar na de echo was ik ervan overtuigd dat het een jongetje was, ook al was er niks te zien! Maar ik zag gewoon een jongetje en dat was het inderdaad ook.

Moneypenny zei

Vond het ook super spannend weer, de 20 weken echo.
Ik hoop dat alles prima in orde was.
Ook dat je huidproblemen snel verbeteren, ik heb deze week ook twee nachten wakker gelegen van de jeuk (en ook andere dingen maar die jeuk, aargggh). Succes, collega!

Bespaarmama zei

Haha, wij waren er tijdens de afspraak ook nog niet over uit of we het wilden weten.. Tijdens de echo wou manlief het toch graag weten (nou ik dan ook) alleen liet onze kleine zich niet zien. Ik kon draaien en lopen wat ik wou :) dus toen hebben we het maar zo gelaten!

Weten jullie inmiddels wel wat het word en zag het er allemaal goed uit? Succes!

Vlijtig met zuinigheid zei

Dan heb je de echo nu gehad en heb je de beslissing genomen of je het wilt weten of niet. Erg persoonlijk. Mijn zoontje zijn plasser stak parmant omhoog dus daar konden wij niet omheen en was er dus geen verrassing meer. Bij dochterlief heb ik een vruchtwaterpunctie gehad, dus ook hier geen keuze. Natuurlijk is er met de bevallig geen nieuwsgierigheid over het geslacht, maar er is zoveel meer dat je krijgt behalve het te weten komen van het geslacht.