donderdag 11 april 2013

Hoe voorkom ik spam?

Getsie, ik krijg steeds meer last van (engelstalige) spam in mijn mailbox. Eens in de zoveel tijd kijk ik bij reacties en dan is er weer van alles en nog wat geplaatst. Meestal bij de oudere berichten. Ik wil eigenlijk dat iedereen makkelijk kan reageren op mijn blog en dus ook evt anoniem. Maar als dit zo doorgaat dan ga ik toch echt die mogelijkheid verwijderen.
Iemand enig idee hoe ik anders van die vervelende spam af kan komen?

5 opmerkingen:

willeke zei

Helaas niet! Ik had er ook last van en nu moet iedereen zo'n vervelende code intypen om een reactie op mijn blog te plaatsen. Ik vind dat jammer, maar ik doe het dan toch liever zo dan steeds maar weer die spam ontvangen.

huis tjokvol zei

ja dat heb ik ook steeds,en ook op oudere berichten,heel naar,maar hoe je er van af komt,geen idee.

Vlijtig met zuinigheid zei

Ook ik heb er last van, maar blog plaatst ze niet. Ik ontvang ze alleen via de mail.

Zuinigaan zei

Ik heb ook vrij veel last van spam en ik gooi alles tegelijkertijd weg. Bovenin de spambox is een vakje dat je kunt aanklikken en dan heb je aan spam aangeklikt. Vervolgens klik je op verwijderen en dan heb je alles in één keer weggegooid. Ik lees de spam nooit, ik ga ervan uit dat het spamfilter goed functioneert. Er was met name 1 oud bericht waar ik constant spam op binnenkreeg. Daar het ik de mogelijkheid om te reageren uitgezet. Helaas kun je in de mail de reacties niet uitzetten. Dat heb ik wel met facebook gedaan, ik werd overspoeld met reacties op reacties op reacties. Nou die krijg ik niet meer, dat scheelt al stukken.

Zuinigaan zei

ik bedoel in de 2e zin alle spam aangeklikt