maandag 15 april 2013

Het moet niet gekker worden

Het is nu 4.30 uur en ik ben al een half uur mijn bed uit. Eerst een was in de machine gedaan. Kopje thee gezet. Echt ik lag er maar te draaien en kreeg last van mijn eczeem, waardoor ik er uiteindelijk dan maar uit ben gegaan. Maar zien waar vandaag het schip strand, mag vandaag ook nog eens werken ktot half zes dus opgeven voor die tijd is geen optie. Blijf last houden van een onrustig gevoel en kan er de vinger niet opleggen waar het nou precies vandaan komt. Ondertussen komt manlief ook al naar beneden.... Zo we hebben even samen ontbeten en ik besloot om daarna nog even de oogjes dicht te doen op de bank. Beter zowaar een half uurtje diepe slaap kunnen pakken. Me nu dan maar klaar maken voor het werk.oute ik heb de was in de droger gegooid. Het waren de badhanddoeken, normaal gaan die ook gewoon aan de lijn, maar nu won het gemak het even van mijn spaarzaamheid. (Straks dus suerzachte badhanddoeken, moet oppassen dat ik mezelf niet teveel verwen. Fijne dag

2 opmerkingen:

Nena zei

da's wel erg vroeg je bed uit! Hopelijk geniet je na het werk vanavond nog even

Anoniem zei

Dat is inderdaad erg vroeg, voor ons was het 5 minuten laten. De jongste is een vroege en eenmaal wakker gaat hij voorlopig niet meer slapen.

Voor de onrust, kijk eens naar restles legs. Tijdens de zwangerschap kan het voorkomen. Een volledig onrustig gevoel, de drang om te bewegen. Vooral 's avonds komt het naar voren, omdat je dan rust.

Ik had er "gelukkig" alleen de laatste maand last van, maar een vriendin de gehele zwangerschap.