vrijdag 15 maart 2013

Vakantie geboekt

Gisteravond onze meivakantie geboekt. Goed gelukt vind ik zelf. Zomervakantie gaat er niet van komen, omdat ik dan in de laatste maand van mijn zwangerschap zit. (lekker voordelig)
Nu voor 242,50 euro 8 dagen in een stacaravan in Italie. De camping bevalt ons fantastisch, we zijn er al meerdere malen naartoe geweest. Elk jaar rond deze tijd voor deze prijs. We mogen met 4 personen komen, mijn moeder kan dus mee, maar ze twijfelt nog. Heb haar wel alvast opgegeven, omdat je er niet extra voor hoeft te betalen.
Met een beetje geluk mooi weer en op deze camping is het zwembad open vanaf 1 mei. Ook niet geheel onbelangrijk met ons waterratje.
Verder gaan we ons deze zomer vast en zeker vermaken met ons apenheul abonnement. Misschien dat we er morgen even gaan kijken want dan gaan ze al open voor abonnementshouders.
En wanneer het een beetje lekker weer wordt gaan we lekker vaak naar het strand. Het vakantiegeld kan op deze wijze wellicht mooi in de hypotheek gestopt worden. Wat gaat het lekker, ik lees veel bij anderen om lekker gemotiveerd te bijven. Dit helpt me echt.
Nu nog even wat aan mijn huishouding gaan doen, want we lopen weer eens achter.....
Fijn weekend.

4 opmerkingen:

Vlijtig met zuinigheid zei

Mag ik vragen naar welke camping jullie gaan in Italië. Al vaker zijn wij teleurgesteld in de meivakantie en zijn de zwembaden niet open.

Ons gezin en de Stichting zei

Nu alvast vooruit genieten van de geplande vakantie.Heerlijk hoor nog even voordat de baby komt .

geldover zei

Camping Butterfly, Peschiera del Garda, geen groot bad maar voldoende voor onze 6 jarige.....

Maggie zei

Heerlijk, zo'n geplande vakantie. Leuk voor je moeder dat ze mee is gevraagd! Inderdaad nu hopen op mooi weer!