dinsdag 12 maart 2013

Rekeningen

Ik heb net even sne de rekeningen bekeken, helaas dat viel tegen. Alleen door echt hee ged op te letten komen we niet rood te staan deze maand. We hebben nog 150 euro tot 24 maart. Tanden op elkaar, want ik wi niet aan het spaarsaldo komen. Het geld dat ik dit jaar wens te sparen gaat geen problemen opleveren merk ik nu al, want hoewel ik de belastingteruggave nog moet uitrekenen, weet ik dat dit het grootste gedeelte wel gaat dekken.
Geeft niks, we sparen mooi hard door en storten einde van het jaar bij op de rekening van de spaarpolis. Extra's zullen we wellicht doorsparen voor volgend jaar of inlossen op de aflosvrije hypotheek aan het einde van de looptijd.
Nou ga me snel kaarmaken voor het werk. T is nu net 7.00 uur, maar ben al een uur druk geweest als een klein baasje.
Vanmiddag de strijk afmaken en verder met het opruimen. Heb er nu gewoon zo'n zin in dat het jammer is dat ik vanmorgen nog naar mijn werk toe moet.
Morgenvroef mag ik naar de chiropractor, ben er aan toe merk ik want mijn bekken begint al te verslappen.

4 opmerkingen:

Moneypenny zei

Ik heb vanmorgen ook al zo'n wakker moment, jammer dat ze boven nog liggen te slapen, anders kon ik nog echt iets nuttigs doen.
Ik ga pas een tijdje na de bevalling weer alles teurg in het gareel laten zetten.
Nu krijg ik al meer last als de fysio alleen maar wat los heeft proberen te masseren dus de chiro moet ik ook even niet aan denken.

Vlijtig Liesje zei

Zo, je hebt er al heel wat werk op zitten!
De kou nodigt in ieder geval niet uit om naar buiten te gaan en geld uit te geven.

geldover zei

Ik moet er niet aan denken dat ik niet meer naar de chiro toe kan. Heb geen baat bij fysio, maar kan met de chiro echt goed overleggen wat me zeer doet en die plekken worden behandeld

pecunia2 zei

Fijn dat je weer wat energieker bent. Gaat alles goed met de zwangerschap? Heb je speciale oefeningen voor je bekkenbodem?
Ik hoop dat je ook een beetje kunt genieten van deze spciale tijd!