maandag 11 maart 2013

Na zonneschijn komt sneeuw?

Getsie na de regen van zaterdag gisteren wakker geworden in een witte wereld. En waar ik me vorige week zo goed voelde lijkt het alsof met het weer ook mijn lichaam weer omslaat.
Ik heb zaterdag alleen even met manlief boodschappen gedaan en verder alleen maar geslapen en op de bank gehangen, zondag zijn we van narigheid met dochterlief de deur uit gegaan, naar zo'n kolossale ballenbak. Schreeuwende kinderen en ik zat er bijna tussen te slapen.
Ben echt vreselijk moe. Mijn banden beginnen nu op spanning te staan, waardoor ik de hele dag een zeurend gevoel in mijn onderrug heb. Hier wordt mijn humeur ook niet echt beter van.

Vandaag mag ik weer een dag naar mijn werk, moet me er voor mijn gevoel naartoe slepen, maar weet ook dat het zo weer einde werkdag is wnt het is er beredruk. Moet zelfs oppassen dat ik op tijd naar huis ga.
Heb twee grote bakken met fruit klaar gemaakt voor vandaag. Dus met de vitaminen moet het goed komen. Het eten voor vanaf ligt ook al in de pan. Er is nog lasagnette over van zaterdag. Lekker makkelijke avond dus. NOu eerst maar eens de auto in naar het werk. Wens jullie een fijne dag en hoop dat het zonnetje er dan maar bij mag verschijnen vandaag.

2 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Ik merk ook direct verschil als het mooi(er) weer wordt, dus het is echt weer even pittig als je zoals nu weer die kou, wind, gurigheid en sneeuw hebt :( Sterkte!

eccentriclady zei

Ik merk het ook heel erg. wat een verschil met een week geleden, bah...