vrijdag 22 maart 2013

Alweer weekend

Vandaag een dag gewerkt en dat eigenlijk best tegen. Normaal het geluk dat het weekend eerder begint. De tijd vliegt me echter wel voorbij.Ik moet oppassen dat ik niet overal
 Bij ga denken oh dat kan nog wel en dan straks aan het einde weer van alles moet gaan regelen. We gaan aankomende week de 18e week alweer in.Dit weekend misschien langzaamaan maar eens kijken wat we al kunnen doen. Aan de ene kant denk ik begin vast met het wassen van de kleertjes en de luiers, aan de andere kant denk ik heeft weinig zin kan ik het straks nog een keer doen. Wel wil ik alle klerenkasten nog een keer door en weggooien wat weggegooid kan worden, er zullen straks toch ook wel weer leuke kleren te koop zijn. Dochterlief groeit zo hard dat het haast niet bij te houden is met de kleren. Pas de kast ook al een keer uitgezocht maar dat kan nu al wel weer. Ook manlief zijn kast moet uitgemest, die is ook gegroeid, alleen niet in de lengte, maar in de breedte. Ik vind het alleen lastig hier een start mee te maken. Volgende week hoef ik maar drie dagen te werken dus dat is wel lekker en dan kan ik wellicht starten. Als je alles er s'morgens uit trekt is er eigenlijk geen weg meer terug hè.
Zondag ga ik een mij moment hebben, manlief neemt dochterlief mee zwemmen en ik neem de tijd voor een goed boek. Een dutje. En ergens de ruimte om de belastingpapieren in te vullen aangezien ik aars wel heel erg op het laatste moment aankom.Zit nu met smart op man.ief te wachten, heerlijk dat  u zo thuis is en we men het weekend kunnen viern. Heb voor mezelf  een alcoholvrij biertje in huis gehaald , heb er net twee met mijn pizza naar binnen geslagen de andere zijn voor vanavond denk ik. Moet eerlijk zeggen dat ik normaal helemaal niet veel drink, maar dat ik nu soms echt een alcoholische versnapering kan missen. Het bier met 0.0% alcohol moet me gaan redden, ahum.
Jullie nog leuke plannen voor dit weekend?

2 opmerkingen:

pecunia2 zei

Leuke plannen voor dit weekeinde: cursus rozen snoeien (met deze kou!). Minder leuke plannen...belastingaangifte nakijken. Alles is al ingevuld en omdat we moeten betalen stuur ik hem nu pas op. Maar alles nog een keer nakijken of ik geen cijfertjes heb omgewisseld.
En volgende week....opruimen, opruimen, opruimen.
Fijn dat het in elk geval goed met je gaat. 18 weken alweer, wat gaat dat snel.Maar wel leuk om nu dingen te gaan bedenken voor de babykamer en zo, toch?
Prettig weekeinde en geniet van je "mij" momentje.

Fabiooltje: zei

Fijn weekend!