vrijdag 29 maart 2013

Alles,behalve relaxed

MIjn huidproblemen slaan op tilt, Heb nu echt dag en nacht jeuk. Dit kost me zoveel energie dat zodra ik de kans maar zie om te slapen ik dit ook probeer, kom dus even nergens aan toe en dat is na twee dagen de boel de boel een beetje laten weer eens goed te zien.
Vandaag de tanden op elkaar en kijken waar het schip strand. Had zo graag alles aan kant gehad aan het einde van de week, maar ben nergens aan toe gekomen. Woensdag eerst een dag me-time, dit bestond eruit dat mijn moeder om kwart voor negen belde met het verzoek of ik met haar wilde winkelen. Mwahh, beter dan opruimen en me beroerd voelen dus ja. Ik heb uiteindelijk een mooie spijkerbroek en een mooie sjaal gescoord, tezamen voor 15 euro. Lekker bespaard dus, spikerbroek zit rek in dus kan ik mooi eerst met de zwangerschap redelijk lang doordragen en daarna ook nog.
Sjaal zwart met allerlei felle kleuren. Hierdoor kan ik veel bestaande shirtjes opfleuren en lijkt eht toch alsof ik iets nieuws aan heb. Mijn moeder heeft me het benzineged betaald, ondanks dat ik haar heb aangegeven dat dit niet hoeft, omdat ze meerdere dagen per week kosteloos op mijn dochter past.
We zijn bij een hele lekkere goedkope visboer aan geweest. Goede vis, uitstekende kwaliteit voor een lage prijs. Nou ja vis is natuurlijk nooit goedkoop, maar wel erg goed voor je en hier weet ik dat het supervers is en superlekker en hij is veel goedkoper dan de visboer bij ons op t dorp.
Verdere bezuiniging is dat ik de stofzuiger niet heb gebruikt , dat het hier er dus niet charmant uitziet nu mag duidelijk zijn, maar ik heb nu één keer bespaard.
Verder hebben we niets bijzonders voor pasen in huis dit jaar. Heb vorige week een zak paaseitjes gekocht en die is nog niet op. Qua eten doen we ook lekker gewoon. Met dit weer is er grote kans dat we zondag een stamppot op tafel zetten. Uitgebreid ontbijten nee laat maar meer dan 2 afbakbroodjes eten we toch niet zonder dat we erna er spijt van krijgen en deze heb ik ieder weekend al in huis.
Denk dat we maandag samen eens even moeten kijken of we iets kunnen aanpakken. Gedaan is maar gedaan is mijn redenering nu, en als manlief helpt geef ik minder snel toe aan mijn pijn en jeuk.
's Middags als het weer zacht is wil ik naar het bos ofzo. Als het guur is buiten blijf ik binnen om mijn huid niet verder te frustreren.
Nou eerst mijn smoothie maar eens opdrinken, daarna de stofzuiger door slaapkamer van dochter halen en daarna deze meenemen naar beneden. Toilet doen en zorgen dat alles achter een deur zit op de benedenverdieping wat er niet voor hoort te liggen.
Wat zijn jullie plannen?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Weet je al waar die jeuk weg komt dan?
Ik heb het namelijk ook gehad en het kwam bij mij door de wasmiddelen die ik toen gebruikte.
ik ben nu veel duurder uit want ik kan alleen tegen ariel waspoeder.
Misschien ben je ergens ook allergie,s voor.

geldover zei

Helaas komt het bij mij van binnenuit en niet van factoren van buitenaf. Stress momenteel van het werk en de droge gure wind zijn de hoofdoorzaak, tezamen met de hormonale wisselingen nu ik zwanger ben.

Anoniem zei

misschien een idee als je een bad heb om zemelenbad
dit verkocht het kruidvat te kopen en daar een tijdje in te gaan zitten en je in smeren met zonneblaasjes creme van het kruidvat
groetjes tineke

Anoniem zei

Thnx voor de tip Tineke, moet dat spul inderdaad weer eens kopen. Volgens mij deed de kraamverzorgster toen zemelen in een washandje