dinsdag 8 januari 2013

Wat is er van al die plannen terecht gekomen?

Nou van al die plannen van gisteren zijn alleen de voorramen gelapt, het avondeten gekookt en ik heb nog een was gedraaid en toen, toen gaf mijn lampje sein uit. O ja en gistermiddag eindelijk samen met dochter een cake gebakken. Moederlief belde met de middag of ik mee ging winkelen. En aangezien ik morgen op mijn werk 'zakelijk'  moet verschijnen en ik niet veel meer dan spijkerbroeken en vale broeken in de kast heb hangen toch met haar mee gegaan.
Gelukkig geslaagd, een in en in zwarte dikke broek en een mooie helrode, Samen 35 euro. Heb vast nog wel iets in de kast liggen dat erop kan. Beetje schmink op de snoet doet vaak ook al goed. En zo niet, al draagt een aap een gouden ring.....
Vandaag heb ik een was aan het warek opgehangen, zat me vanmorgen te bedenken dat ik eigenlijk een potje moet maken met 25 euro aan kleingeld. Voor elke keer de was in huis ophangen mag er 50 cent bij uit de huishoudpot, voor elke keer droger 1 euro eruit. BEdenk me netdat ik het natuurlijk ook gewoon in een schrifte met streepjes bij kan houden hoe vaak ik de was in de droger gooi en hoe vaak het aan de lijn hangt. Minder omslachtig wellicht.
Net heb ik een lekkere hanmurger voor dochter en mij klaargemaakt.
Straks wil ik nog op zoek naar een nette doos voor de kerstspullen, de oude ligt al twee maanden uit elkaar in de schuur. Kan ik meteen al het materiaal eens even gaan uitzoeken. E wellicht zodra dochterlief naar school is even een uurtje op de bank slapen.MMMMMMMMM

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Als je je broek en trui lang mooi wilt houden, zou je ze eigenlijk even in azijn moeten leggen, dat fixeert de kleur. Daarna uitspoelen en centrifugeren (wasmachine) en drogen. Ik weet niet of je dat vóór je gesprek nog gedaan krijgt, maar erna kan ook nog, als je er geen vlekken op hebt gekregen (anders fixeer je de vlek.....)

Siebrie

Nena zei

geniet van je nieuwe kledij!

Lot zei

Een potje met echte munten lijkt mij leuker dan een schriftje, maar schriftje is natuurlijk wel handiger en je hebt niet de neiging om "even" iets uit potje te lenen. Beide dan maar?