woensdag 23 januari 2013

Verjaardagscadeautjes...

Vanochtend moest ik nog op pad voor verjaardagscadeautjes. Ik vind dat eerlijk gezegd niet altijd even leuk. Eerder kon ik nog wel eens slagen bij de A.ction, maar daar vind ik het steeds minder. Als ik kijk welke prut dochterlief zelf alijd krijgt, de helft kan de volgende dag in de container omdat het dan kapot is. Ik probeer altijd een enigszins nuttig cadeau te verzinnen.
Zo heeft ze al badhanddoeken met Hello Kitty erop weggegeven, deze waren van een vorige opruimronde van de K.ruidvat. NU ben ik vanmorgen weer aan gegaan en ze zijn al lekker weer aan t opruimen daar. Ik heb een leuk nepleren beautycase gevonden, daarin heb ik een shampoo, een bodymilk, lipgloss en een nagellakje gedaan. Kosten tezamen rond de 6,50 euro. Niet gek vind ik zlef. Ik probeer altijd tussen de 5 en 7 euro uit te komen. Vind dat al wel lastig merk ik. Verder heb ik nu al heel wat schriften ingeslagen en schrijfmappen, allemaal voor half geld dus daar kan ik de volgende keer dan weer wat pennen etc van de A.ction bij doen en dan hebben we weer een cadeau van rond de vijf euro.
Ook moet ik binnenkort weer eens even langs de K.ijkshop. Daar hebben ze soms ook nog wel eens leuke sieraden liggen. Meisjes van zes beginnen dit allemaal al erg stoer en leuk te vinden is mijn ervaring. Nu nog hopen dat dochterlief het ook erg leuk vindt. Had nog even bij de K.ruidvat gevraagd of ze toevallig nog wat proefmonstertjes hadden, helaas niet, maar werd wel gelijk doodgegooid met reclamemateriaal van the Voice. Album en meerdere munten om erin te steken. Denk dat ik daar een collega erg blij mee kan maken.Die kijkt altijd met haar dochter naar de Voice.

Verder doen we kalm aan hier, vanmiddag ga ik lekker een uurtje slapen aan het begin van de middag.
Verder zien we het allemaal wel weer.

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Samantha zei

Hoe is je echo gegaan?

geldover zei

Samantha ik mag vandaag heen.....