dinsdag 22 januari 2013

Tjeempie

Kon ik vandaag in de schuur hoor ik weer een vreemd geluid. Het lijkt wel of er veel water smelt. Dn bedenk ik me dat ik de vorige keer bij hetzelfde geluid dacht dat het hard waaide. Ik bleef nog even staan om goed te luisteren waar het geluid vandaan komt en wat blijkt, manlief heeft de kraan in de schuur niet goed dichtgedraaid en dat DRIE weken geleden. Krijg zowat een hartverzakking. Geen idee hoeveel water er verspild is, maar baal er enorm van.

Gisteren mijn afspraak met de kaakchirurg, ipv alleen een wortelpuntbehandeling is er weer een volledige kies uitgetrokken. Balen, maar het lijkt bij mijn zwangerschappen te horen. Elke keer een kies weg.

Verder kan ik jullie mededelen dat ik de teller voor mijn hypotheekaflossingsrekening naar beneden moet gaan bijstellen, gelukkig om een goede reden, heb besloten om op het gedeelte waar ik 4,1% rente op betaal ik 1400 euro bijstort. Das dan weer een gedeelte dat nooit meer terug komt. Benieuwd hoeveel mijn lasten hiermee gaan dalen, zal wel niet zoveel zijn, maar ach alle kleine beetjes maken een grote aan het einde van de rit.

Mijn dip van vorige week is niet meer zo heftig, maar merk wel dat het nog steeds op de achtergrond sluimert. Er hoeft weinig te gebeuren ofik ben terug bij af. Hopenlijk dat een goede echo me donderdag wat verlichting kan brengen en me weer wat lekkerder in mijn vel kan laten zitten. Ik  erk wel dat de symptomen van de zwangerschap aan het afnemen zijn. Aan de ene kant kan me dit dan zorgen balen, maar bij mijn dochter had ik nergens last van dus probeer het maar als positief te zien, heb ook al op fora gelezen dat rond de tien weken er een bepaald hormoon weer afneemt, waardoor je je weer prettiger in je vel gaat voelen.

Nou voor vandaag nog even bedenken wat ik wil eten, dochterlief eet tussen de middag warm bij opa en oma. Dus alleen voor mezelf moet er gekookt worden. Zit eraan te denken om een lekker broodje gezond of zo klaar te gaan maken. Heb momenteel niet zoveel zin in warm e

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat het weer wat beter gaat,probeer dit vast te houden.
Succes donderdag,spannend hoor!!!

Groetjes. Ria

huis tjokvol zei

spannend en succes bij de verloskundige

ver-greetmenietje zei

Ik ga donderdag een kaarsje branden! Spannend zeg!
die echo!
Veel succes!
liefs