woensdag 2 januari 2013

Nieuw jaar...........

Momenteel heb ik echt het idee dat ik geleefd wordt. Ben door mijn zwangerschap ergmoe en slaap dan ook megaveel. Afgelopen weekend ben ik bv op zaterdagavond om20.00 uur uur naar bed gegaan, om 13.00 uur eruit en om 15.00 uur er weer in, manlief heeft me erom 18.30 uur weer uit getrokken en ben er om 22.00 uur weer in gegaan om vervolgensgewoon weer een hele nacht te pakken. Ik geef er aan toe want mijn lichaam schijnt het even nodig te hebben.Verder ben ik de uren dat ik wakker ben misselijk en voel me opgeblazen, maar kan tot nu toe het eten gelukkig binnen houden. We wachten maar af. Ik ga vandaag bellen met de verloskundige om een afspraak te maken. Doodeng vind ik het, omdat het de vorige keer misging na het kijken net zo lang zwanger als waar het de vorige keer mis ging. Alhoewel je aan de ene kant weet dat het niets zegt blijf je toch vergelijken met de vorige zwangerschap. Waar ik de ene keer er heel erg rustig onder ben maak ik me een halve dag later zorgen. Nu merk ik gelukkig wel dat het minder wordt. Mijn dromen worden ook weer normaal.(had eerder elke droom een miskraam en was dat blij als ik even de ogen open deed.)
Wel merk ik dat de hormonen door mijn lijf vliegen, voor mijn man niet altijd even gezellig daar ik behoorlijk tegen hem kan uitvallen.
Plannen voor het nieuwe jaar kan ik momenteel slecht maken. Al heb ik al wel een leuke promotie gekregen op mijn werk. Hopen dat nu ook mijn salaris wordt aangepast. Haha.
Ik heb wensen om de hypotheek verder naar beneden te brengen, meer overzicht te krijgen in mijn huishouding, maar het allerbelangrijkste is dat we een gezond kindje mogen krijgen.
Nou wil jullie allemaal het beste toewensen voor het nieuwe jaar...., en mocht ik even wat minder bloggen ik merk dat ik dit ook even minder leuk vind dan voorheen. En wil niet dat het een verplichting wordt.

8 opmerkingen:

ver-greetmenietje zei


Geen grote woorden
niet iets wat je in de winkel koopt
maar dat wat je stilletjes hoopt
wens ik jullie van harte voor 2013!

Hopelijk kan je binnenkort meer ontspannen
genieten van je zwangerschap!
en bloggen is geen verplichting hoor, we wachten wel en hopen mee op een mooie gezonde baby voor jullie!
liefs

geldover zei

Wat een lief berichtje, moet er van huilen. Zouden het de zwangerschapshormonen zijn?

Ons gezin en de Stichting zei

Ik hoop voor jullie dat deze zwangerschap goed verloopt en dat jullie straks een mooi en lief kindje in de armen mogen houden. En iets minder bloggen dat geeft toch niet , heet belangrijkste is dat jij je goed voelt en lekker de zwangerschap door komt.Veel groetjes en een goed 2013 voor jullie allemaal.

Ons gezin en de Stichting zei

Ik hoop voor jullie dat deze zwangerschap goed verloopt en dat jullie straks een mooi en lief kindje in de armen mogen houden. En iets minder bloggen dat geeft toch niet , heet belangrijkste is dat jij je goed voelt en lekker de zwangerschap door komt.Veel groetjes en een goed 2013 voor jullie allemaal.

sjouke zei

Gewoon bloggen wanneer je zin hebt en het zeker geen verplichting laten zijn! Je moet nu gewoon lekker naar je lichaam luisteren. Ik hoop voor jullie dat jullie wens mag uitkomen dit jaar.

Anoniem zei

Ik wens je een goede zwangerschap toe, met na 9 maanden een gezond kindje!!En gewoon aan je slaap en moeheid toegeven als het lukt! Na een aantal weken gaat het wel weer beter.
Veel geluk en gezondheid voor jullie in het nieuwe jaar!
Groet, Tineke

Moneypenny zei

Zou ook gewoon lekker bloggen als je zin hebt en naar jezelf kijken! Jij nu op de eerste plaats! Ik hoop zo voor jullie, dat 2013 een gezond kindje mag brengen (ik duim hoor!)
Het eerste trimester was ik ook weer vreselijk moe en wat... errr... prikkelbaar/ reactief. Ik droom ook nog steeds dat het alsnog mis gaat (na meerdere miskramen). Ook heel herkenbaar dus helaas. Waarschijnlijk ben ik pas echt 100% gerust als het geboren is en alles goed gaat. Ik probeer mezelf maar voor te houden; de kans is veel-veel groter dat het WEL goed gaat en dat het WEL gezond is, dan zit ik zo weer op 95% vertrouwen.
Succes.
Oh ja, en gefeliciteerd met je promotie, al brengt het (nog) niet meer op, toch een hele mooie opsteker!

Frederique zei

Ik wens je een fijne, ontspannen zwangerschap en denk veel aan je. Ik gun jullie zo een gezond kindje. 2013 wordt jullie jaar!

Lekker uitrusten, veel slapen, het bloggen komt wel.

Liefs Fredrique