donderdag 10 januari 2013

Koud

Ik heb het zo vreselijk kous elke keer. Weet niet of et bij de zwamgerschapskwalen hoort, maar vind het vreemd daar ik normaal niet echt iemand ben die snel opmerkt dat het fris is. Nu staat de kachel hierop 22 graden en nog kan ik het niet warm vinden en heb ik kippenvel over mijn hele lichaam. Straks eerst maar weer onder een warme douche.
Vanmorgen moest ik helaas heel erg vroeg (5.15 uur) mijn bed uit. MAnlief is gisteren thuis gekomen en de auto trok voor geen meter. GElijk de garage gebeld en hij kon er vandaag terecht. Helaas was er geen leenauto aanwezig dus was ik de klos. Nu dus een 2 uur extra misselijk en beroerd. :-) Nee zonder gekheid eten en drinken blijft met moeite binnen en vooral het opstarten 's morgens verloopt moeizaam. Maar ja alles voor het goede doel zullen we maar zeggen.
Ga zo de boel in huis weer glad trekken dan vandaag een dag werken en dan heb ik weekend. Morgen niet teveel aanhalen is het plan daar ik 's avonds nog een nieuwjarsbijeenkomst heb van het werk.

6 opmerkingen:

Nena zei

geniet ervan morgenavond!

Stuiterbolletje zei

Allereerst sterkte met de zwangerschapskwaaltjes. Ik hoop dat het in de loop van de dag beter is geworden.
Ik had je de barbiespullen graag gegund maar mijn moeder bleek er veel moeite mee te hebben dat ik de spulletjes weg zou doen. Ik heb geen idee wat zij ermee wil maar ik wil mijn moeder niet voor het hoofd stoten. Ik hoop dat je daar begrip voor hebt.

geldover zei

Tuurlijk en snap ook best dat als het binnen de familie kan blijven dat je het liever daar houdt hoor!

Vlijtig Liesje zei

Het zullen vast de hormonen zijn...

Vlijtig met zuinigheid zei

Hoi Geldover
Kun je mij vertellen hoe je die ticker hebt gemaakt en hoe je die op je blog geplaatst hebt?
Ik wil dat zelf ook gaan doen.

geldover zei

helmaal zeker weten doe ik het niet maar volgens mij kun je op die van mij tikken en dan krijg je zelf ook de mogelijkheid om er én te maken.