donderdag 24 januari 2013

Goede echo

Man, man man wat was ik zenuwachtig vanmorgen. Heb eerst nog staan kokhalzen voordat we weg gingen en toen met manlief samen naar de verloskundige. Vond het reuzespannend en ik mocht dan ook gelijk op de tafel om te kijken. Durfde eerst niet mee te kijken naar het beeld. Degene die de echo maakte deed dit niet vaak en er stond iemand bij om te helpen. Het duurde nogal even voordat men een goed plaatje had en een hartje zag kloppen. Daarna heb ik mijn tranen weer even de vrije loop gelaten. Wat een opluchting. Men schat me nu op 9 weken, maar mag over 2 weken terug om nog een echo te doen. Daarna word ik vanwege mijn bmi naar het ziekenhuis doorverwezen. Baal hier wel een beetje van, maar aan de andere kant krijg ik dan straks ook veel echo's.Heb vandaag een mooie dooierzak gezien, bij mijn dochter gaf men aan dat dit een heel goed teken is.
Ik ben dus ontzettend blij, hoop dat mijn eergieiveau binnenkort ook weer terug mag komen. Heb me al wel voorgenomen om zoveel mogelijk gelijk aan te pakken als ik me weer wat beter voel. Wat gedaan is is gedaan immers.

20 opmerkingen:

Nena zei

wat een opluchting! Geniet er van!!

JCK zei

Gefeliciteerd met jullie goede echo! Hopelijk lukt het om nu wat meer te genieten van het kleine wondertje wat in je buik groeit!

Vlijtig met zuinigheid zei

hieperdepiep. Hoera. En ook nog 9 weken. Super.........

sjouke zei

Gefeliciteerd! Wat moet dat een opluchting zijn. En op controle bij het ziekenhuis is echt niet zo erg hoor. Mijn zwangere vriendinnen waren jaloers om mij, ik had elke 4-6 weken een echo met één of meerdere foto's.

Het gras van de buren zei

Oh wat fijn zeg, gefeliciteerd! Geniet van dit mooie nieuws

zibdoes zei

wouw gefeliciteerd!!!!

willeke zei

Gelukkig goed nieuws! En al die extra echo's die je in het ziekenhuis krijgt zijn gewoon heel erg leuk.

Anoniem zei

Gefeliciteerd hoor! Superleuk voor jullie! En probeer nu maar een beetje rustiger te worden hoor! Als-maar je zelf zenuwachtig maken is niet goed. Ga er maar lekker van genieten, en neem op tijd je rust. Luisteren naar je lichaam is best belangrijk in deze fase.
Liefs en groet van Tineke.

Je geld of je leven zei

Ten eerste gefeliciteerd met je zwangerschap en fijn dat je een goede echo hebt. Ik herken je angst. Ik rende bij elk krampje of wat dan ook naar het toilet om te kijken of het nog wel goed was. De rust kwam langzaam toen de eerste echo goed was. Ook ik heb de laatste drie maanden in het ziekenhuis gelopen. En ik kreeg iedere keer een echo. Ik heb dus een hele verzameling. Maar wat vond ik het leuk en fijn om haar weer even te zien.

ver-greetmenietje zei

Wat een super nieuws!
Van harte gefeliciteerd!
En vanaf nu rustig genieten hoor!
liefs

Anoniem zei

Fijn, gefeliciteerd!
Was 9 weken ook ongeveer wat jullie gedacht hadden?

WG

Bespaarmama zei

Gefeliciteerd! Dat is nog eens goed nieuws..

Anoniem zei

Wat fijn voor je!!! Wat een opluchting!! En maak je niet druk om dat oppakken van dingen, lekker belangrijk. Hoop dat je er heel veel van geniet.

grenouille zei

Oh meid, wat heerlijk zeg. Wat ben ik blij voor je. Hoop dat je nu meer kunt ontspannen en ademhalen. Geniet van jouw zwangerschap!

Frederique zei

Gefeliciteerd! Wat fijn voor jullie. Een hele opluchting. Geniet ervan!

Liefs Frederique

huis tjokvol zei

super goed nieuws dus,daar mag je zeker blij om zijn,geniet ervan

Anoniem zei

Super, gefeliciteerd. En nu lekker gaan genieten, he! Het is je gegund.

groetjes,
Janneke

Moneypenny zei

Oh wat fijn!!! Wat een opluchting!
Artsen en verloskundigen moeten eens wat minder gewicht gaan hangen aan dat BMI. Ik wordt er de laatste tijd kriegel van wat ik om me heen hoor en zelf meemaak.
Mijn BMI is ook "niet goed" maar niet iedereen kun je in een plaatje en statistiekje persen. Ik kreeg een stom, vervelend en duur onderzoek voor niks.
Ik wordt er echt boos van dat een vriendin met een schildklier probleem niet wordt geholpen door een fertiliteitsarts; ze moet eerst maar afvallen. Hallo, zegt de huisarts, er is ook een een schildklier probleem dus deze mevrouw is veel gebaat bij het slikken van een hormoon omdat haar schildklier alles in de war stuurt en verdorie niet zo zeuren over dat overgewicht mevrouw de fertiliteitsarts.
Er is pas een onderzoek uitgekomen waar uit kwam dat mensen met overgewicht even gezond kunnen zijn als mensen die wel in het perfectie statistiekje passen.

Anoniem zei

Gefeliciteerd, helemaal super voor jullie. Ik wens je toe dat je nu iets meer kunt ontspannen en genieten!

pecunia2 zei

Heel erg gefeliciteerd!