maandag 28 januari 2013

Dochterlief wonderbaarlijk snel beter

Schreef ik zaterdagmorgen nog dat dochterlief zich niet lekker voelde en koorts had, na de middag wilde ze best naar haar bed en is ze gelijk gaan slapen. OM half drie kwam ze eruit en had ze nog koorts. We hadden een nieuwjaarsreceptie van de buurt en mw gaf aan mee te willen. Daarom heb ik har uiteindelijk toch een kinder paracetamolletje gegeven. Al gloeiend ging ze mee, daar ter plekke wilde ze wat eten en vervolgens ging ze spelen. Toen we naar huis gingen was er niets meer aan de hand. 's Nachts nog heel even bij ons in bed gekropen, 's morgens nergens last meer van. We hopen dat ze het nu gehad heeft, zondag zijn we lekker uit eten geweest, we hebben zo heerlijk gegeten bij de griek, kan me niet heugen wanneer het eten me voor het laatste zo lekker smaakte.
Gisteravond hebben we haar naar mijn ouders gebracht, omdat ik 's morgens er vroeg uit moest. Vandaag heeft ze nergens last van gehad.
Ik heb vandaag ook weer een lekkere dag gewerkt, niet al te misselijk gelukkig. Ga haar zo naar bed brengen en dan eens zorgen dat alle was netjes gevouwen in de kasten komt. Het kan maar weer voor de voeten weg zijn. Vannacht mag er nog één in de kamer drogen, want het is kurkdroog in huis momenteel.

2 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Kinderen herstellen zich soms wonderbaarlijk snel. Fijn!

Spaarolifantje zei

Gelukkig, dat valt dan weer mee. Blijf overeind! :-)