donderdag 27 december 2012

Tweestrijd....

Ik ben momenteel echt heel onzeker. Gaat het dit keer wel goed komen met de baby? Hoe lang ben ik nu eigenlijk zwanger? Helaas niet opgeschreven wanneer mijn laatste periode is geweest. Hierdoor geen duidelijke datum om mee te rekenen. Weet dat ik 20 oktober mijn periode was, omdat we toen weg zijn geweest, ik zat er toen middenin. Volgens mij moet ik er een 28 dagen bij op tellen, al staat me iets bij dat ik een hele korte cyclus had. Zou ik dan nu 6 weken zijn? Ben helemaal de kluts kwijt. Elke toiletgang kijk ik of ik geen sporen van een miskraam kan ontdekken, het maakt me allemaal bang. Aan de ene kant denk ik ik bel alvast met de verloskundige, aan de andere kant de keer ervoor was ik er ook vroeg bij en moesten we afscheid nemen nadat we net het hartje hebben zien kloppen. Manlief heeft ook aangegeven deze keer liever wat langer te willen wachten. Doordat de vorige keer mijn hormonen nog twee weken misselijkheid en andere verschijnselen bleef geven is dit ook geen geruststelling dat het wel goed is.Ik slaap slecht ligt de halve nacht te woelen....Oh was ik maar een week of 20, dan meer zekerheid voor mijn gevoel. Wat is dit moeilijk voor me, ken mezelf niet terug.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Kan me zo goed indenken in hoe je ,je voelt is lastig.
Heb zelf 1 keer een miskraam gehad daarna 3 gezonde jongens .sterkte ,probeer afleiding te zoeken is moeilijk maar heeft mij toen wel geholpen

Fabiooltje: zei

Afwachten maar. Gewoon gezond leven, dat is alles wat je kunt doen.

Zijn er trouwens niet van die ingewikkeldere testen die ook aangeven hoe lang je zwanger bent? Misschien kun je die nog doen?

Fabiooltje: zei

PS. Sterkte..

Anoniem zei

Ik herken het wel, ook na mijn miskraam was ik de zwangerschap erna zorgelijker, maar weet je je hebt al een keer eerder een gezond kindje gekregen.

LegeZakkenVrouw zei

Mijn eerste zwangerschap eindigde in een miskraam en de zwangerschap die volgde, was vol met zorgen. Ik leefde van week tot week. Elke week was er weer een extra. Na 16 weken werd ik een beetje rustiger. Neem je rust en leef gezond. Meer kun je niet doen.

Het gras van de buren zei

Misschien kun je zo'n test halen van clearblue, die geeft ook aan hoe lang je zwanger bent. Misschien geeft het je wat rust, meer kun je even niet doen op dit moment. Ik snap je onzekerheid, ik hoop echt voor je dat het allemaal goed zit!

Daantje zei

Lijkt me inderdaad enorm lastig en spannend voor je. Ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt… Sterkte tot die tijd!

Samantha zei

Ik herken de spanning, maar ik ben toch blij geweest met mijn vroege echos. Heb ook extra echos gekregen. Natuurlijk is het heel spannend. Met 9 weken had ik tijdens mijn zwangerschap bloedverlies. Gelijk gingen alle alarmbellen af. Gelukkig was alles goed en is ons wonder alweer 10 weken. Onzekerheid hou je toch wel met echos of zonder echos.

Samantha zei

Dat is inderdaad slim. Heb je in ieder geval een indiatie.

Vlijtig met zuinigheid zei

Ik weet precies wat je bedoeld. Ik heb hetzelfde gehad. Zelf alsik terugkwam van de echo begon de onrust al. Dat heeft tot royaal halverwege mijn zwangerschap geduurd. Achteraf natuurlijk zonde want je geniet veel te weinig.
Gun jezelf de rust en geniet.

Ons gezin en de Stichting zei

Heel veel sterkte gewenst met deze onzekerheid.

Anoniem zei

Knuffel en sterkte!
Pecunia2.blogspot.nl