vrijdag 21 december 2012

Benen van de vloer

Vandaag kalm aan gedaan, kom even niet door de zooi heen, maar voel me ook belabberd erbij. Heb even vast wat kant en klare slaatje gehaald voor 2e kerstdag, doe er zelf een ui in hele fijne snippertjes door en een goudreinet. (Zo lekker) Verder heeft dochterlief vandaag de laatste schooldag voor de vakantie gehad en eist de nodige aandacht op. Het allerliefste kroop ik onder de wol, maar dat kan nu even niet, misschien dat het vanavond gelijk met dochter naar bed gaan wel lukt. Staan we misschien morgen weer fris en fruitig op.
Ik krijg steeds meer het idee dat mijn klachten misschien wel wijzen op een zwangerschap. MIjn vader was gisteren pannekoeken aan het bakken en die lucht stond me ook weer zo tegen...Helaas weet ik niet meer goed wanneer ik ongesteld had moeten worden en ik wil net te vroeg gaan testen.Hou jullie op de hoogte...Zou wel lekker zijn in het nieuwe jaar. Heb nl mijn ouderschapsverlof van dochter van 1 juli tot 15 september staan en het zou dus wel eens een nog langere vakantie kunnen gaan worden.

6 opmerkingen:

Samantha zei

Spannend ik hoop het voor je. Testje van de kruidvat er tegenaan gooien kan wel toch? Twee testen voor 5 euro. Die werken nog het beste ook.

Ik duim voor je.

Anoniem zei

Spannend, dat zal even mooi zijn zo voor het nieuwe jaar begint. Ik zet altijd even streepje op de eerste dag van de menstruatie in de agenda bij zo'n jaaroverzicht. Zo weet ik altijd wanneer ik het ongeveer moet houden. Maar ik hoop dat je deze tip de eerste maanden niet hoeft te gebruiken :-)

Ik duim ook met je mee.

groetjes,
Janneke

geldover zei

Heb eerlijk gezegd geen flauw idee hoe lang het geleden is dat ik het laatst ongesteld ben geweest. Zou het zelfs niet bij benadering kunnen zeggen. En ook mijn cyclus was elke keer korter na de vorige miskraam. Ik wil wachten tot het nieuwe jaar met testen...& december heb ik wel getest, omdat vis me ineens zo tegenstond, toen was de test negatief.

Breienmaar zei

Spannend! Zou een heel mooi begin van het nieuwe jaar zijn!

Dank je voor je reactie op mijn blog over de spaarhypotheek. Ik moet het nog even nakijken, maar in essentie snap ik wat je bedoeld!

Vlijtig met zuinigheid zei

Heel veel succes. Ik duim met je mee.

Ons gezin en de Stichting zei

Spannend en het zou heel fijn zijn als het zo is. Fijne feestdagen gewenst.