donderdag 22 november 2012

Is het voor jou ook een belediging?

Vanmorgen kwam ik op t werk en hoorde van een collega dat de salarisboot al was aangekomen. Deze zou einde van de week aanmeren. Ik blij want hiel echt een stukje maand over. Zegt een collega hebben we de maandelijkse belediging weer binnen? Wha, moest er eigenlijk heel erg hard om lachen.
Alhoewel ik vind dat ik goed verdien kun je het inderdaad ook zo zien als je meer verwacht. De verhouding tussen ons takenpakket en de beloning is inderdaad wat scheef tov andere onderdelen in het bedrijf, maar desondanks mogen we niet klagen.
Ik heb gelukkig ook de week weer vol. Van de week eerst een eczeemaanval en daarna een astma aanval er overheen. De aanval krijg ik normaal snel onder controle met medicatie, maar in combinatie met een verkoudheid is dat nu niet zo en blijf ik kortademig. Vanavond vroeg onder de douche en op tijd naar bed lijkt me een goede oplossing. Zien we morgen wel weer.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Voorzichtig aan met die astma. Astma in combinatie met een verkoudheid kan heel snel tot een longontsteking leiden. Om dit voor te zijn neem ik elke dag vitamine D en als ik verkouden lijk te worden neem ik zinkzuigtabletten. Zo ben ik de verkoudheid meestal na een dag of nog eerder weer kwijt.
De vitamine D zorgt ervoor dat de astmamedicatie beter werkt en het geeft extra weerstand.

De salarisboot is hier nog niet geweest. Zal dit keer een leuke zijn want manlief krijgt de afrekening omdat hij met een nieuwe baan begint. Dus een deel vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, uitruil belasting en nog zowat.

Beterschap!
VeggieMo

Samantha zei

De salarisboot is hier ook al binnen en zojuist zijn de meeste rekeningen weer betaald. Ik ben weer iets te ruim geweest om over te boeken naar de spaarrekening, maar ach zie wel hoe het loopt deze maand.

Nog 2 maanden hoef ik niet te werken voor mijn geld (zwangerschapsverlof) dus voor mij is het geen belediging.

:D

Anoniem zei

Nog een kastje gedaan?

geldover zei

Nou nee, ik had moeite om voldoende lucht binnen te krijgen, dus heb daar echt geen moment aan gedacht. Vandaag gaat het wat beter, maar nu heb ik bouwvakkers...Nu ja heb het aanrecht al wel weer glad getrokken en twee wassen opgevouwen.Vaatwasser opgeruimd OOk best goed vind ik zelf

grenouille zei

Succes vandaag, en zorg goed voor jezelf. Bouwvakkers over de vloer, hoe lief ze ook zijn, is toch ook een belasting. En lekker dat de vaatwasser opgeruimd is, dat scheelt weer.

Vlijtig Liesje zei

Daar had ik nog nooit van gehoord: 'maandelijkse belediging'. Het klinkt grappig, maar het is natuurlijk eigenlijk best erg…

Ik hoop dat je snel opknapt.

Anoniem zei

belediging is misschien een te groot woord, maar een complimentje is het zeker ook niet dat salaris van mij,maar oke ik kan de rekeningen betalen en nog wat sparen, en in deze tijd van massale ontslagen vind ik eigenlijk dat ik niet mag klagen, want een mager salaris is altijd nog beter dan de nog magere uitkering die ik zou krijgen als ik zou worden ontslagen

Anoniem zei

Bij ons op het werk noemden we het vroeger PayDay en sinds een paar jaar Sint Salaria. Toch altijd weer een lekker moment aan het einde van de maand vind ik!