vrijdag 5 oktober 2012

Ziek en daar vliegt het geld weer heen....

Ik heb nog steeds koppijn. Erg vervelend, want alles is me nu teveel. Het huis is niet aan kant te krijgen, alleen het idee al dat ik moet bukken. Voel me echt lamlendig.
Waar ik nu enorm van baal is dat het geld vandaag daardoor mijn portemonnee uit vliegt.
Vanmorgen kwam ik er achter dat het brood beschimmeld was, blech. Tussen de middag kwam ik met dochter langs de patatzaak en ja hoor..1,50 patat, 1 kaassouffle en kipnuggets. Schade bijn a 5 euro. Mijn schounouders kwamen vanmorgen koffie drinken. Na het eerste bakje bood ik ze de 2e aan, maar ze wezen me erop dat dit niet eens kon, want ik moest dochterlief uit school halen. Ben dus de auto in gevlogen. Nadat we gegeten hadden was ik dusdanig moe dat ik besloot het spul op de tafel te laten staan en eerst de zonnebank op te zoeken. IN de hoop dat ik daar weer warm van werd en de benodigde vitaminen op te doen. Dit lukte niet geheel, maar heb wel na de tijd nog even geslapen. Normaal gesproken mag ik van mezelf er alleen onder op nachtstroom of weekendstroom...
Kom ik dus om 16.00 uur beneden staat de koffiekan nog aan.Balen...
Dus onnodig kosten gemaakt vandaag.
Nou ja de stofzuiger heeft geen stroom gevreten....

4 opmerkingen:

Moneypenny zei

Allereerst beterschap. Ik zou er denk ik ook van balen maar ach, zo en en toe eens zo'n dag. De rest van de dagen doe je toch hartstikke je best? Nobody's perfect.

Rubystar zei

Heel veel beterschap toegewenst, enne denk zomaar dat het aan het weer ook ligt dat alles niet zo gaat als het moet.

Komt vast weer dagen dat u energie en co weer bespaart ;)

Lekker uitzieken en rust nemen!

Zuinigaan zei

Waarom bewaar je het brood niet in de vriezer? Ik haal er altijd per dag uit wat ik denk nodig te hebben. Als je dat de avond van te voren doet, dan is het de volgende dag ontdooid. Ik houd wel van geroosterd brood, ik doe de bevroren boterhammen in de rooster. Dan heb ik heerlijk vers geroosterd brood!

Anoniem zei

Ik had gister ook zo'n dag dat het niet wou...De kinderen waren hyper, was mn pinpas kwijt (uiteindelijk wel weer gevonden). Bleken de nieuwe schoenen van zoon alweer los te laten (dure schoenen ook nog!!, dus als een gek in de auto naar de zaak toegereden zodat ze nog mee konden naar de schoenmaker...) te veel geld uitgegeven, mixer die het begaf....dus je bent niet de enige....Beterschap gewenst en maak je niet te druk om alle extra kosten die je gemaakt hebt...