donderdag 25 oktober 2012

Gezellig dagje weg met zijn drietjes

Vandaag voor de laatste keer dit jaar naar Apenheul geweest, denk dat we afgelopen jaar vijf keer zijn geweest. En dat voor een jaarkaart van 39 euro. Geen slechte score en superleuk. Volgend jaar gaat het nog leuker worden, want alleen deze maand kost de jaarkaart voor volwassenen 19,50 per jaar en voor kinderen maar 17,50 euro. Vandaag hebben we de kaartjes meegenomen waarop je vrienden kon meenemen met 50% korting. WE hebben deze niet opgemaakt en ik vond het zonde om ze te laten verlopen. Eén gezin blij kunnen maken met vijf personen en verder een oma met kleinkind en nog een engels gezin dat me echt bleef bedanken. Het andere gezin gaf dochterlief vijf euro. Hadden mooi meer dan 50 euro bespaard.
Het was vandaag fris en we hebben dan ook best snel er doorheen gelopen met lange stops bij de speeltuinen en de draaimolen. Toch waren er ook nu weer apen die we nog niet eerder van dichtbij zo goed hadden kunnen bekijken, het leek wel of ze er voor waren gaan zitten.Ik heb geen aandelen, maar een jaarkaart voor Apenheul raad ik echt iedereen aan. Doen en wel deze maand nog.(Moet je natuurlijk wel een beetje in de buurt wonen.)

5 opmerkingen:

huis tjokvol zei

ooo leuk he,dat vinden onze kleintjes ook zooo leuk,misschien moeten wij dat ook doen en dan alleen voor de kleintjes,bedankt voor de tip

gr yvonne

Anjagaatsparen zei

helaas te ver weg voor ons. Anders had ik er zeker gebruik van gemaakt!

Anoniem zei

Bedankt voor de tip. Ik ga het meteen regelen. Is voor ons niet zo ver weg en leuk voor een dagje uit. Petra

Vlijtig Liesje zei

Die kaart heb je er goed uitgehaald! Ik vind die aapjes altijd een beetje eng, en zo opdringerig...

Moneypenny zei

Oh, dat is zeker leuk, moet eens denken of wij het er ook uit zouden kunnen halen. Wij waren er de eerste dag van het seizoen vorig jaar. Dan moeten ze de aapjes met een plantenspuit nog leren dat ze niet op kinderwagens mogen springen. Er schijnen namelijk mensen te zijn die met schadeclaims aankomen als die aapjes iets stuk maken, hallo? De apenheul?
De kleine vond het geweldig, die twee aapjes op schoot maar ja, misschien is het maar beter om die beestje gescheiden te houden van kleine kindjes. Die van mij zou er zo eentje gaan aaien nu en dan schrikt zo'n aapje zich het apelazerus.