dinsdag 16 oktober 2012

Daarom was ik vorige week verdrietig en niet te genieten...

Vorige week heb ik qua gevoelens het echt niet makkelijk gehad, was mega depri en had echt zin om tegen alles en iedereen inclusief mezelf aan te schoppen. NIemand kon iets goed doen. Waar was ik mee bezig. Kortom alles was me teveel.
Vorige week spookte het ook al even door mijn hoofd, dit gevoel heb ik normaal ook wel eens, maar dan altijd de week voordat ik mijn menstruatie moet krijgen.
Mogen jullie raden wat ik vandaag had. Juist ja, het bewijs dat we niet meteen weer zwanger zijn geraakt. Maar ook voor mij het bewijs dat ik het me niet verbeeld. Ik heb echt megalast van PMS. Ga dus op zoek naar teunisbloemolie en eens verder kijken welke zaken die de klachten verminderen ik makkelijk kan toepassen. Als ik het niet voor mezelf doe danwel voor een ander, want ik ben echt niet te genieten.Het gekke was al dat ik vanmorgen om half zes mijn bed uitrolde en gelijk de douche en slaapkamer in het gareel wilde brengen.....Mmm als dit dan de voordelen zijn van mijn maandelijkse periode dan moet ik er maar snel gebruik van maken. Ga misschien maar eens gezichtjes in mijn agenda zetten met hoe ik me voel....

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

ooo jaaaa dat ken ik,wat moet je er aan doen????als je tips hebt??ik wil daar ook vanaf,ik voel mij dan ook zoo depri.

Anoniem zei

Hier ook nog zo erg, mijn man weet het precies als ik het zelf nog niet eens weet. Ben ook niet te genieten, bij wijze van spreken vliegen de borden door de kamer. En als het dan doorzet is het weer over en voel ik mij weer top. Echt zo klote.

Dus als je tips hebt, ik hoor ze graag.

groetjes,`
Janneke