dinsdag 2 oktober 2012

Bedankt voor jullie reacties

Ik ben eruit, het boek ga ik zeker niet meer komen. Wel wil ik zo spoedig mogelijk ook resultaat zien te bereiken om de hypotheek naar beneden te krijgen. Alleen zal ik manieren moeten vinden om geld bij te verdienen. Ik heb nl deze maand twee nachten weg op het programma staan. De één met vriendinnen, de andere met collega's. Dit zullen redelijk dure weekenden gaan worden. Het enen weekend is stappen en een overnachting. Het andere weekend is naar een grote rommelmarkt, dus wellicht dat hier ook nog weer wat te verdienen valt....Heb hier nl wel ideeen over...Goedkope sinterklaascadeautes, kleren voor dochterlief, wellicht kleren die ik weer op marktplaats kan zetten...
Verwacht al met al wel een vijfhonderd euro uit te geven.
Dan komt de herfstvakantie er nog aan, waar ik echt niet met manlief en kind op en houtje wil gaan bijten. Dagjes uit zullen er dus ook zeker zijn en die gaan wel wat geld kosten.
Verder heb ik vandaag op mijn werk overleg gehad over mijn ouderschapsverlof. Ik wil kijken of ik deze volgend jaar zomer op kan nemen en dan drie maanden. Tot nu toe betaalde mijn werkgever altijd nog door, er wordt echter in de nieuwe cao gekeken naar mogelijkheden om dit af te schaffen. De belastingdienst zal dan nog wel een vergoeding zetten tegen gemiste inkomsten,maar moet zien wat ik zelf extra nodig ben om ook die drie maanden door te komen.
Zoals eerder aangegeven, salaris van manlief gaat meestal wel op aan de vaste lasten dus ook hiervoor zal ik een spaarpotje aan moeten gaan leggen.
Ik moet er echt eens op gaan broeden over welke maatregelen ik moet gaan nemen voor het verwezenlijken van mijn doelen en hoe ik dit het slimste aanpak.
Misschien dat manlief van het weekend er nog ideeen over heeft.
Ik ga denk ik maar eens beginnen met een aantal doelen te stellen voor volgend jaar. Op het werk haal ik ook mijn doelen. Ook hier zal ik dus met dezelfde toewijding aan moeten gaan werken en dan moet ik ook de doelen kunnen halen die ik mezelf stel voor verbetering van onze financiele situatie en veranderingen in onze persoonlijke omgeving.
Ben jij al bezig met doelen voor volgend jaar?
Wha ......NU eerst maar kop in mijn kussen en proberen te slapen. Manlief komt weer niet thuis, voel me echt een beetje zielepietje vanaaf is al de vierde week dat ik hem nauwelijks meer zie......Voel me dan ook echt bekaf en moet nodig weer bijtanken. Trusten...

3 opmerkingen:

Caro zei

Slaap lekker!

grenouille zei

Dat is inderdaad niet leuk als je man zoveel weg is. Succes en hoop dat je toch een beetje kunt slapen en bijtanken.

Ons gezin en de Stichting zei

Misschien kan je ideeën cq mogelijkheden op schrijven en dan zo voor jezelf keuzes maken. En dan dit met je man bespreken. In ieder geval veel succes en er zijn ook uitstapjes die geen ''kapitalen'' hoeven te kosten hoor in de herfstvakantie.