zondag 23 september 2012

Wat gaan we doen vandaag?

Manlief ligt nog op bed, is echt moe. Gaat morgen ook naar de dokter om bloed te laten prikken.
IK zit in de kamer met dochterlief. ONtbijten hebben we al gedaan, vaatwasser heeft zijn rondje al gedraaid en laat een piep horen van ruim me uit.
En ik, ik zie er weer eens geen gat in. Overal achterstallig werk, stapeltje hier, stapeltje daar. Al die stapeltjes trekken de energie uit mijn lijf.
Kan de hele dag gaan rennen en vliegen en dan nog is mijn huis niet aan kant. Of kan de boel de boel laten en morgen weer een dag.
Mijn laptop helpt me ook al niet, ben alle blogjes aan t bijlezen en wat vind ik het leuk en gezellig. Daar kan ik dus wel heel erg blij van worden. Af en toe een consumindertip er tussen die ik nog niet kende. Heerlijk.
Ben ook aan het nadenken over een boek dat ik wil schrijven. Ik begin elke keer met iets anders, maar eigenlijk komt er niets af. Goede vriendin van me heeft nu een e-book geschreven, dit ter ondersteuning van haar zaak. Gratis te downloaden. Bied dat geen kansen voor mij denk ik dan.
Als ik over een bepaald onderwerp alle tips en tricks verzamel en deze aanbied per e-book en dan voor een klein bedrag. Nog maar eens even over slapen.
Ga nog maar een kopje thee zetten.
Gelukkig weet ik dat over een paar uur de zon weer kan schijnen en dan is het ook weer zo aan kant, maar nu lijkt het een onoverwinnelijke berg.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien beginnen met dat ene stapeltje dat je het snelst weg kunt werken? Geeft een goed gevoel!
Vergeet niet met je dochter te knuffelen en manlief een lekker kop koffie of thee op bed te brengen.
Fijne dag,
WG

Anoniem zei

Succes/sterkte. Ik heb net cadeautjes ingepakt (klusje 1), maar lig nu weer lekker op de bank. Dus ik ken je gevoel!

Frederique zei

Gewoon beginnen, dan zul je zien dat het best meevalt. Of een uurtje en een andere keer weer verder. Maar meestal als je begint, gaat het vanzelf.

Liefs Frederique