zondag 2 september 2012

Geloven in mezelf.

Hier even een updat mbt de bloedingen ed. Ze zijn er nog steeds, maar het is nu eigenlijk alleen nog oud bloed en een heel klein beetje. Wel heb ik ontzettende last van obstipatie en het eten van volkoren produkten, kiwi, veel water drinken etcmag allemaal geen baat hebben.
Donderdag toch maar vragen of ik er iets voor kan krijgen. De laxeermiddelen die ik normaal heb gaan te hard wat de kans op een miskraam zou vergroten.
Wel ben ik ondertussen steeds meer aan het geloven dat het goed zal gaan. In mijn ogen had het anders al lang moeten doorzetten.

We gaan vandaag nog even genieten van het mooie weer en nog een dagje naar apenheul toe.
Broodjes mee, drinken mee. Onze grote kinderwagen, dochter is al vijf, maar ze kan dr nog zo heerlijk in..en lekker genieten met zijn drieen.(of wellichtmet een ander gezin waarvan ook net bekend is dat ze naar veel moeite en behandelingen weer zwanger zijn)
Het huis blijft het huis wel. Wel denk ik nog even het dekbed in de was te gooien. Je kan het maar gedaan hebben en ik vind het zoveel makkelijker als manlief kan helpen met het erop trekken van de overtrek.

Nou wens jullie ook een hele fijne zonnige dag toe

8 opmerkingen:

Dubbeltje zei

Wat verschrikkelijk, ik had in het verleden ook dezelfde klachten. Tegenwoordig doe ik altijd een schep lijnzaad door mijn yoghurt en ik heb de meest fantastische stoelgang. Ik heb het hierover ook met mijn huisarts gehad en hij staat hier ook achter, alleen je moet zorgen dat je voldoende water erbij drinkt. Misschien een tip? Als ik jou was zou ik dit bij de huisarts navragen ivm zwangerschap. Het is een natuurproduct, maar je weet maar nooit.

Opnieuw Beginnen zei

Fijne gezonde dag

Pauline zei

Lekker dat je er toch even uitgaat (en goed bezig; met eigen broodjes!). Mijn dochter (3,5 jr)heeft ook wisselende stoelgang. De arts adviseerde ons; veel drinken, veel bewegen, veel fruit en geen crackers/ beschuit/ koekjes en andere droge dingen. Voorzichtig zijn met vet, zoals pannenkoeken, patat etc.

Hoop dat je je snel beter gaat voelen en dat je een leuke dag gehad hebt. Hier was het in elk geval droog weer?

Anoniem zei

Oei, wat vervelend dat je stoelgang zo moeilijk loopt. Is roosvicee Laxo misschien een idee? Ik ben zelf nu ruim 30 weken zwanger en heb heel veel baat bij ontbijtkoek ;-)Ik hoop dat de huisarts je snel verder kan helpen. En natuurlijk nog veel plezier bij de Apenheul!

vlasje zei

lijnzaad , liefst gebroken, is probaat en barst van de goede vetten. kan geen kwaad bij zwangerschap.
Moneypenny zei

Oh, wat fijn dat het beter gaat!! Die darmen geven vaak het eerste last als je zwanger bent, bij mij helpt (los)masseren. Ik heb spastische darmen. Errr.. zou het bloed misschien (ook of nu) uit je darmen kunnen komen als je zo'n verstoppingen hebt en dat vaker hebt? Ik heb me laatst ook vergist namelijk.
Misschien had je toevallig op mijn blog al gezien dat ik ook zwanger ben, ik geloof dat we ongeveer even ver zijn (al moet ik nog een echo, het is nog niet zeker). Ik vind het ook nog heel spannend, of alles wel goed is daarbinnen, of alles wel goed blijft gaan deze keer. Ik put hoop en moed uit het feit dat de kans procentueel veel groter is dat het wel goed is en goed blijft gaan, dan andersom!

Anoniem zei

Hoi, hoop dat je je inmiddels alweer beter voelt! Misschien is lijnzaadolie wat voor je. Dat doe je bijv. door de yoghurt 's ochtends. Ook kokosolie is erg gezond wat dat betreft, tevens zit het vol goede vetten voor de groei van je kindje.

Eurootje zei

Heb je al eens karnemelk geprobeerd??
Mijn dochter heeft ook erg last van haar darmen maar dat wil nog wel eens helpen..