zaterdag 22 september 2012

De dag goed doorgekomen

Manlief kwam vanmorgen tgen tien uur thuis, huis was net aan kant.
Manlief heeft gedouched en we zijn naar de winkels gegaan. Doel kleren voor ons alledrie.
Over het algemeen koop ik nooit dure kleren, maar had me nu voorgenomen dat als ik iets mooi vind ik niet op de prijs zou letten.
Als eerste voor dochterlief D.I.(maal 2) in. Wat van het rek geplukt dat ik leuk vond. Dochterlief wilde eerst rose, maar daar ga ik dit keer niet in mee. Mooi blauw. Shirt moest nog een maatje kleiner en manlief kwam nog met een vestje erover aan. Aan het eind drie kledingstukken voor 82 euro. (slik) Achteraf hadden we ook nog 20 % korting. Vervolgens nog snel zee.vrouw in. 2 shirtjes met lange mouw 10 euro. Dan voor manlief en mij naar c en . Ik geslaagd, schade 95 euro. Mooie broek en mooi vest. Ik moest iets nieuws voor mijn werk daar ik binnenkort klanten moet ontvangen en dan niet in spijkerbroek kan en ook moet ik binnenkort een presentatie geven voor de hoge piefen.
Moest nog wel een shirt onder, maar er hing niets in de juiste kleur. Dan eerst maar eens wat eten. (schade 35 euro) Vervolgens weer verder op bad. Bij Miss E naar binnen. Shirt voor onder het vest, broeken, uiteindelijk 5 kledingstukken voor ong 50 euro. Manlief nog winkel in en winkel uit, maar niets gevonden. Nog even wat boodschappen gedaan en naar huis.
Daar was de burendag al begonnen. Manlief gelijk heen met dochter,ik wat later met een buurvrouw. Kreeg weer de sfeer niet te pakken dus snel naar huis. Lekker spaghetti gemaakt.
Vanavond nog even op verzoek van dochter met zijn drieen in bad(das dan wel goedkoop, want waar lijf zit hoeft geen water)Daarna samen met dochterlief onder de zonnebank, normaal zou ik dit niet snel doen hoor, dochterlief is nog maar 5, maar ze heeft nu al wekenlang haar kontje kapot. Dokter zegt eczeem. Ik moest hier een tijdje mee onder de zonnebank, dus wil nu kijken of dit voor haar ook werkt. Ze smeert nu ook al weer een aantal weken een zeer zware hormoonzalf, na drie dagen denk je het wordt beter en vervolgens zit ze er de dag erna weer helemaal onder. Ben dus enigszins hopeloos.
Hoop dat dit verbetering brengt, ze mag er niet al te lang onder van me.
Kortom een duur dagje maar wel heel erg blij met alles wat we gekocht hebben.

1 opmerking:

Eurootje zei

Heb je al eens Sudocreme (grijze pot) geprobeerd voor je dochters eczeem?

Hoop de zonnebank verlossing brengt.
Je heb wel lekker geshopt!