vrijdag 21 september 2012

Dagje extra werken

Vandaag een extra dag werken.
Ondanks dat ik echt heel moe heb krijg ik 'lucht van het feit dat mijn huis redelijk aan kant is, een schoonmaakdiva zal ik nooit worden, maar dat hoeft ook niet van mij. Ik voel me in een huis alla toonzaal nl echt niet op mijn gemak.
Gisteren ben ik nog naar de kringloop geweest en heb daar een mooie mand gescoord en een klein mandje om weer en leuk cadeau op op te maken. Verder Janneke Brinkman schrijfpapier en een paar mooie woonbladen. En dat alles voor minder dan 4 euro. Ook hier viel t op dat de winkel echt veel duurder is geworden. Maar ja als er meer mensen komen door de crisis en ze kunnen het voor de hogere prijs ook kwijt dan snap ik het ook wel. Ik vind momenteel rommelmarkten veel leuker en dan het liefst van die zelfgeorganiseerde en niet vanuit een of ander commercieel bedrijf. De zelfgeorganiseerde zijn vaak wel moeilijker te vinden.
Ga zo even mijn dochter naar school brengen en dan door naar het werk. Fijne dag vandaag.

4 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Dus jij merkt ook dat de kringloop duurder wordt? Toch vind ik dat jammer….

Lekker Leven Met Minder zei

Wat jammer dat de kringloop duurder wordt, ik dacht dat die niet speciaal een winstoogmerk hadden en dus ook niet allemaal zo commercieel dachten, maar blijkbaar verschilt dat toch wel per vestiging...

huis tjokvol zei

ja het is echt duurder geworden allemaal,echt niet normaal meer,fijne dag ook,werkse

Anoniem zei

inderdaad worden kringloopwinkels steeds duurder, ik heb daardoor dit jaar meer op rommelmarkten gekocht ,daar kun je ook nog eens af en toe leuk afdingen.