zondag 30 september 2012

Dagje Duitsland

Gisteren een dag naar Duitsland geweest. En ook hier merkte ik dat ik mijn verzadigpunt redelijk heb bereikt. Wel zijn we geslaagd voor schoenen, dit was ook de voornaamste reden om er naartoe te gaan. Toch een 50 euro bespaart denk ik zo alleen op mijn schoenen.
Verder hebben we weinig meegenomen. Wat chocolade.
We zijn heerlijk uit eten geweest bij de Griek, de favoriete keuken van manlief en mij. Maar in nederland wel erg duur als je een schotel voor 2 personen besteld ben je vaak voor t eten alleen al een 50 euro kwijt, daar komt t drinken dan nog overheen, nu waren we 52 euro kwijt, terwijl we met zijn drieen waren en hebben we alles wat we niet hebben opgegeten netjes verpakt meegekregen naar huis. Heel normaal in Duitsland. Allemaal twee keer drinken en de duurste, maar ook lekkerste schotel van de kaart. Van alles wat. Toch maar eens zoeken wat de griekse smaak zo maakt...Kan ik wellicht ook met kruiden.
Het zal de komende tijd wellicht wat rustiger zijn op mijn blog. Heb nl nu al twee laptops die slecht reageren en niet de gewenste pagina in één keer open krijgen maar minimaal 5 kliks nodig zijn.
Zit nu even achter die van manlief te tikken, heb al gekeken of firefox beter werkt, maar helaas is dit ook niet het geval. Zal wel verkeerde programma's geinstalleerd danwel gedeinstalleerd hebben.
Balen dus, want een bezoekje aan de computerdokter kost zo weer 50 euro en dat dan voor twee laptops. K-cheng. Kan me de komende tijd ook beter bezig houden met het vullen van vuiliszakken, net één zak op de zolder gevuld. Kleren waar ik al vijf jaar niet meer naar om heb gekeken. En die dus ook niet meer passen ondertussen. Er staan nog spullen van de verhuizing 3 jaar geleden wat nog geen plekje in huis heeft gekregen. Ben dus ook al heel wat zaqken tegen gekomen die ik dus wel gemist heb. Nou fijne zondag, we gaan zo eens even lekker uitwaaien in het bos...

5 opmerkingen:

TIO zei

veel plezier hoor! en dat lijkt inderdaad wel veel goedkoper te zijn geweest.

Anoniem zei

hoi hoi lees net je blog en je pc problemen misschien heb je aan de volgende link iets

http://www.studentaanhuis.nl/

suc6
fijne zondag verder Wil

huis tjokvol zei

waar gaan jullie altijd in duitsland?
ik moet ook deze week op zoek naar de winterkleren,ppff altijd een hele klus en maar hopen dat ze niet heel veel nieuw moeten hebben

geldover zei

Yvonne, we gaan altijd naar Nordhorn naar de marktkauf. Of naar Meppen, ook naar de marktkauf. In beide plaatsen is ook een Kik. Hier kunnen we soms goed slagen voor kinderkleding.In Nordhorn zit mode Vogele en Deichmann (wat de nederlandse van haren is ernaast.) Wat trouwens wel een aanrader voor jou en je gezin is in daar naar de dierentuin gaan. Je betaald daar 26 euro voor je gezin en dan mogen alle kinderen onder de 18 mee naar binnen.Parkeren gratis. Bolderkar gratis tegen borg 50 euro of rijbewijs. Ook Rheine heeft zo'n leuke dierentuin. Geopend tot 19.00 uur.

Frederique zei

Wij zijn ook naar het bos geweest. Het was heerlijk weer. Echt genoten.

Wij wonen te ver van Duitsland vandaan, anders ging ik daar wel shoppen. Het is daar idd goedkoper.

Liefs Frederique