maandag 20 augustus 2012

We lopen achter

Ik loop ernstig achter met de inkomsten op mijn rekening, heb vandaag even gekeken en sta ondertussen al 400 euro rood. NOg vijf dagen te gaan totdat het salaris gestort wordt.
Morgen nog de garage betalen. Hoop dat de rekening niet al te hoog uitvalt en dat het er nog afkan. Dit voelt echt beroerd,maar toch blijf ik erbij dat ik niet ga aanvullen vanaf de spaarrekening. Ik hoop dat het goed gaat. Volgende maand zal het dus sowieso minder sparen gaan worden. Dat geeft niet als het tekort aan het einde dan maar wegewerkt blijft.
Morgen zal ik eens met de bank gaan praten om nu alvast de helft va het voor het huis bestemde geld bij te sparen op de spaarhypotheek. Dan ga ik daarmee de looptijd verkorten.
Bluch niks aan zo.
Moet echt weer even moed verzamelen om er bovenop te gaan zitten.

3 opmerkingen:

TIO zei

Vaak is zoeen minderen tijd weer voldoende om er weer goed tegenaan te gaan!

Pedro van teljecenten zei

rood gaan kost meer dan de interesten die je verliest op je spaarrekening. Ik zou toch van de spaarrekening overschrijven, of werken met een buffer op je zichtrekening (die je dan de maand nadien aanvult, waardoor je minder kan sparen, maar dan sta je niet in het rood)

Anoniem zei

Ik ben het helemaal met Pedro eens. Kijk maar eens na wat rood staan kost(daar kun je niet tegen sparen) en wat spaargeld aan rente oplevert. Dan kun je beter voor een paar dagen geld van de spaarrekening terugzetten.
Maar: het hoofd om hoog en vol goede moed verder!

Groet, WG