vrijdag 10 augustus 2012

Test gaat retour.

Goedenmorgen,

de test die ik gisteren heb gehaald gaat retour. Ik dacht nl dat die verder dan drie weken zwangerschap zou rekenen, maar dat is niet het geval. Wacht het nu nog een week of twee af voordat ik naar de verloskundigenpraktijk ga bellen voor een afspraak.
Ik had bij mijn vorige zwangerschap helemaal geen tekenen, maar nu lijkt echt wel of de hele pot is losgetrokken. Opgezwollen borsten, als ik loop heb ik soms het idee dat ze ineens onder mijn kin geplakt zitten en het voelt zelfs af en toe als stuwing, bloedend tandvlees, ik slaap onrustig en kan niet meer lekker in mijn gewone houding ligging. Ben 's nachts om de haverklap wakker. Moet veel vaker dan normaal naar de wc. Mijn thermostaat lijkt wel kapot, ik zweet 's morgens mijn bed uit. Ben de hele dag moe. Hou de hele dag een gevoel van ongesteldheid in mijn buik en voel plopjes.
Ik dacht altijd dat mensen zich aanstelden als ze al zo vroeg zoveel zaken hadden, maar werk gestaag het hele lijstje af. Ik vind het dit keer ook allemaal veel spannender dan de vorige keer lijkt het wel. Bij mijn dochter had ik zoiets van we zien wel. Omdat we er nu zoveel moeite voor hebben moeten doen lijkt het wel of er meer druk op staat. Aan de andere kant denk ik dat het hebben van al deze kwaaltjes wel aangeeft dat mijn lichaam niet van plan is om het af te stoten.
Iets waar ik me de vorige zwangerschap helemaal niet mee bezig heb gehouden.
Ben wel benieuwd hoe lang ik het nu voor me kan houden. Zie er echt uit als een dweil momenteel.
Ook is mijn huishouden echt weer een zooitje aan het worden, ik voel me echt te moe om even flink de schouders eronder te zetten. En ondanks dat ik elke keer wel iets doe jonkt het zo hard aan dat ik er niet tegenop kan werken, ik heb nu de wasmachine weer aanstaan en de vaatwasser staat ook al te draaien. straks wil ik mijn aanrecht glad trekken. Manlief heeft gisteren het voorste gedeelte van de kamer gedaan. Dus als ik de achterkamer ook meepak dan is die in ieder geval gebeurd.
Boven ligt er nog her en der was op de overloop, is wel schoon, maar wil maar niet naar de kast toe wandelen. Denk dat ik vandaag ons bed lekker verschoon. Doe ik morgen die van dochterlief. Volgende week hoef ik gelukkig maar twee dagen te werken. Das wel lekker en pak dan de draad wel weer op. Hoop ik
Gisteren ben ik met manlief wezen eten. Was eens tukje rijden vanaf hier 53 km, maar had een bod gedaan via vakantieveilingen. Ik vond het eten erg lekker. Al met al kwamen we nu met eten en drinken op 42 euro voor drie gangen. Manlief had een halve liter wijn erbij. We hebben echt genoten.
Ik vind momenteel vakantieveilingen niet meer zo leuk, omdat er mensen zijn die meer bieden dan de oorspronkelijke waarde van het gebodene. Denk dan ook dat het aan eigen succes ten onder zal gaan op een gegeven moment.NOu ga maar eens rustig aan een kopje thee en dan aan de slag.

7 opmerkingen:

sjouke zei

Ik lees al een tijdje mee, maar volgens mij nog nooit gereageerd. Maar mag ik je nu dan toch feliciteren! Ik hoop zo voor jullie dat alles goed gaat. En dat je kan genieten van de zwangerschap!

Annelieya zei

Wat een goed nieuws! Ik wens je een fijne zwangerschap.

Realmam zei

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Anoniem zei

Misschien worden het er wel twee als je zoveel last hebt van je hormonen.
Lekker rustig aan doen.

Groetjes, VeggieMo

Chaootje zei

Van harte meid.
Doe het lekker rustig aan.
Soppen en ruimen kan altijd nog.
Nu even naar je lichaam luisteren.
Groetjes

-10.000 euro zei

Laat dat huis maar lekker even wat het is! jij en je kindje zijn nu veeeel belangrijker!!

Ons gezin en de Stichting zei

Gefeliciteerd met deze zwangerschap.En het komt vanzelf wel weer hoor dat je ''lekkerder''in je vel komt te zitten en weer dingen wil gaan doen . Nu vooral naar je lichaam luisteren en je niet forceren. Goed weekend en je huis loopt niet weg hoor :)