maandag 6 augustus 2012

Ruzie met de tandarts...

Vandaag belt eerst de tandartsassistente naar mijn man. Afspraak moet verzet worden want tandarts is met vakantie. Niks aan de hand, afspraak wordt een maand verplaatst. Dan belt ze een uur later weer. Mijn tandarts werkt niet meer bij de praktijk (?) en de afspraak waar ik nu al een half jaar op wacht kan niet doorgaan. Ik geef gelijk aan dat ik er enorm van baal want dat ik nu al bijna vier maanden met een gat in mijn mond zit en al 1 vakantie met pijn heb moeten doorbrengen en ook nu niet helemaal pijnvrij te zijn geweest. Nieuwe afspraak kan ingepland worden voor 10 september, balen, maar twee weken later kan er nog wel bij. Ik geef aan dat er nog een andere afspraak staat die ook verzet moet worden, mw geeft aan dat ze dat 10 september wil gaan doen. Ik geef aan hier niet mee akkoord te gaan daar ik nu al erg lang wacht op een vulling. Ok snapt ze helemaal. Ik mag 21 december komen. Ik vraag of ze een grap maakt. nee mevrouw 21 december bent u aan de beurt. Ik geef aan dat ik hier niet mee akkoord kan gaan en leg nogmaals uit dat ik een jaar geleden naar ze toe ben gekomen met een zere kies en dat ik nu een oplossing wens. Mw, de directie heeft besloten dat en u kunt daar klagen.
Ik heb aangegeven dat ik op zoek ga naar een andere tandarts.... Twijfel nu of ik ook niet net als zovelen de grens over zal gaan om op zoek te gaan naar een tandarts. Hoor dat het daar beter en goedkoper is. Wil er nog een paar nachten over slapen.  Nu maar hopen dat de kiespijn weg blijft....

9 opmerkingen:

-10.000 euro zei

Echt ronduit belachelijk! je snapt er soms helemaal niets van. Ze moesten het eens omdraaien, kijken hoe ze het zelf zouden vinden om zo lang te wachten. Sterkte met deze situatie

Opnieuw Beginnen zei

Andere tandarts zoeken. Ik zocht ergens op de Achmea site een gecontracteerde tandarts. Die tandartsen zijn niet duur.

Anoniem zei

Ja, andere tandarts. Ik heb het eens meegemaakt toen we net in onze woonplaats woonden dat er een noodkroon loszat waardoor ik mijn kiezen niet meer op elkaar kon krijgen en dus niet kon eten. Mijn eigen tandarts was op vakantie en geen enkele tandarts in onze nieuwe woonplaats wilde helpen, ik moest maar een week wachten. Ik was woest.
Manlief heeft toen de tandarts in onze vorige woonplaats opgebeld en we konden meteen terecht. En, ja, we mochten terugkomen in de praktijk. Niet eens een rekening gekregen voor die behandeling.
En als onze tandarts er niet is of als er iets in het weekend is, is er een goed systeem van vervangende tandartsen. Ik dacht dat zoiets normaal was, maar helaas dus niet.

Sterkte met je kies,
Groetjes, VeggieMo

Lekker Leven Met Minder zei

Wat belachelijk zeg, ik zou ook een andere zoeken. Wij kunnen in geval van nood altijd terecht en zo hoort het. Je moet niet een jaar rondlopen met pijn!

Bb zei

Onacceptabel!
Toevallig belde ik vanochtend mijn tandarts om voor twee van mijn kinderen een afspraak te maken. Ze konden begin van de middag komen en 2 gaatjes zijn direct gevuld.
Zo hoort het vind ik!

Anoniem zei

Onze tandarts heeft zijn agenda zo gepland dat de eerste uren van de dag voor spoedpatiƫnten is. Pas daarna kun je voor controle terecht.
Wel fijn idee, dat je dan snel kunt komen. Helaas ziet de tandarts mij ietsje te vaak. Dat dan weer wel.

Groetjes, VeggieMo

Anoniem zei

ook hier moet je belachelijk lang wachten om een afspraak te maken nadat er op controle een gaatje of kapotte vulling is geconstateerd en zelf moet je op tijd op de afspraak zijn ,maar ik heb weleens meer dan een uur moeten wachten omdat er een spoedgeval tussenkwam, dat kan natuurlijk ,maar het rare is dat als ik bel met een klacht dat het nooit als spoed gezien word.

grenouille zei

Belachelijk zeg, afspraak in december!!! Waar slaat dit op?

Vlijtig Liesje zei

Ik zou zeker op zoek gaan naar een andere tandarts!