donderdag 23 augustus 2012

Echo

We zijn net terug van de verloskundige.
Hebben het hartje zien kloppen..Alleen denkt de verloskundige dat ik nog een week korter zwanger ben. Nl 6 weken. Over twee weken mag ik weerkomen voor de vervolgecho. Dan wordt er ook weer opnieuw gemeten en een uitgerekende datum bepaald. We gaan het allemaal meemaken dus.
Kan jullie niet vertellen wat het met me doet. Ben vreselijk blij en maak me tegelijkertijd zorgen, terwijl ik ook weet dat ik er niets aan kan veranderen mocht het mis gaan.
Manlief heeft me net al even gemasseerd en me extra geknuffeld voordat hij weer naar zijn werk is vertrokken.
Ik mag zo naar mijn ouders om daar lekker warm te gaan eten. Goede oplossing trouwens, want als ik eten kook is de eetlust voorbij als ik moet eten.

En deze mama in spee wil dan ook gelijk maar jullie stem vragen voor andere kinderen. Stem aub ook op het kinderfonds MAMAS.

http://www.kinderfondsmamas.nl/

7 opmerkingen:

fryskmemke zei

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Doe rustig aan en niet teveel zorgen maken hoor, wat je zelf ook zegt, je kan er weinig aan veranderen... Nu vooral heel blij zijn en hopen dat alles goed komt. :D

Realmam zei

Leuk! Het hartje klopt in elk geval :-) Niet teveel zorgen gaan maken als het niet nodig is, geniet er maar van.

Anoniem zei

Gefeliciteerd ! Nu is het dan toch "echt" zo! Je bent zwanger! Neem op tijd je rust, niet te veel zorgen maken, en laat je af en toe eens verwennen door je man of ouders!Ik wens je een mooie zwangerschap toe met niet te veel kwaaltjes, en probeer er van te genieten!
Groet, Tineke.

inrustigvaarwater zei

Jippie, gefeliciteerd! Wat fijn voor jullie en probeer er wel een beetje van te genieten hoor!!!

Frederique zei

Gefeliciteerd! Geniet er van. Van alle mooie momenten.

Liefs Frederique

grenouille zei

Van harte gefeliciteerd. Wat heerlijk zeg dat je het hartje hebt zien kloppen. Geniet ervan en zorg goed voor jezelf!
Grenouille

sjouke zei

Je niet te veel zorgen maken, is ook niet goed voor je kleintje. Probeer te genieten en zorg inderdaad goed voor jezelf.