vrijdag 24 augustus 2012

Bloedverlies (update)

Nadat we gisteren de echo hebben gehad heb ik sinds gisteravond last van bloedverlies.
Ik word er echt zenuwachtig van. Het is nu denk ik wel mijn normale periode dat ik ongesteld zou moeten zijn. Ik heb er nog geen heftige krampen of iets dergelijks bij dus hoop maar dat dit een goed teken is. Elke keer loop ik nu naar de wc om te checken hoe het ervoor staat. Het blijft bij elke keer een klein beetje bloed op het papier.Helemaal gerust ben ik er niet op.

Vanmiddag niet opnieuw last gehad, zag net nog een kleine bruine stip, maar het heldere is eraf. Hoop dus maar dat het hierbij blijft en dat inderdaad de inwendige echo de oorzaak is geweest. Begint er steeds meer op te lijken..

14 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Kun je niet naar de dokter gaan? Ik zou liever zeker weten of het niets is, dan dat ik een risico zou nemen. Je zult vast niet de enige zijn die een keer 'te vaak' gaat!

Anoniem zei

Wat vreselijk spannend. Ik heb het ook gehad, en dan hele proppen. En bij de echo was ik ook minder lang zwanger dan gedacht. Oh wat was ik bang met al dat bloedverlies, niet aan het werk geweest. Ziekgemeld, vreselijke tijd was dat. En de zwangerschap verder was ook niet top, maar er ligt nu een prachtig meisje in de box te slapen. Dus blijf hoop houden, het komt vast goed. En hou je vast aan mijn verhaal :-) Heerlijk positief toch. Maar ik begrijp je bezorgheid en zeker met jullie achterliggende geschiedenis (die wij ook hadden) dat dit vreselijk spannend is. Hoe vaak ik de wc wel niet bezocht alleen maar om even te kijken....

groetjes,
Janneke

Vlijtig Liesje zei

Ik zou denk ik ook even naar de dokter gaan. Voor de geboorte van mijn derde dochter kreeg ik een miskraam, en dat begon ook met een beetje bloedverlies. Maar de schrik en stress zijn best groot als je bloed zit tijdens een zwangerschap, en wellicht kan de huisarts je geruststellen dat er niks aan de hand is. Er zijn best veel onschuldige oorzaken namelijk!

Anoniem zei

En je kunt natuurlijk even contact opnemen met je verloskundige. Die heb ik toen ook gelijk gebeld en meteen langs kunnen komen en even de toeter op mijn buik voor de hartslag. En ze zijn daarvoor hoor om ze te bellen bij ongerustheid. Doen als je je niet lekker voelt, zij kunnen je ongerustheid een beetje weghalen.

Janneke

Frederique zei

Ga even naar de dokter of bel de verloskundige. Al is het alleen maar voor je eigen gemoedsrust.

Sterkte met alles.

Liefs Frederique

grenouille zei

ohh, dit is spannend. Ik ken het gevoel. Het hoeft natuurlijk helemaal niks te betekenen, maar prettig is het niet.
Als het voor jou prettig is kun je de verloskundige bellen waar je gisteren was.
Sterkte!

geldover zei

Ben vanmorgen naar de dokter geweest, maar deze geeft aan dat je niet meer kan dan afwachten. Hoop maar dat het of mijn normale periode is of van de inwendige echo is van gisteren...

Anoniem zei

Heb het bij mijn zwangerschappen ook gehad. Drie kinderen, twee keer bloedingen gehad. Zelf had ik het idee dat het bij mij aan de foliumzuur lag. Toen ik daar namelijk mee stopte ging het weg, en als ik weer begon met slikken (want het is zo goed....) begon het weer. Dus bij de derde heb ik het maar niet meer geslikt. En dat ging goed. Toeval?? of niet??

Gr. R.

Samantha zei

Kan van de inwendige echo zijn hoor. Alles is nu veel beter doorbloed. Ik had dat ook.

samenbesparen zei

Als je inderdaad een inwendige echo hebt gehad kan het daarvan zijn.

Bloedverlies tijdens de zwangerschap komt veel meer voor dan gedacht, ik heb het zelf ook gehad en alles was steeds helemaal goed.

Voor je gemoedsrust kun je gewoon je verloskundige bellen, dan controleren ze maar iets vaker! Sterkte!

Anoniem zei

He meis wat spannend. Mijn duimen draaien hoor. Ik hoop dat het niks is en frummeltje de komende 8 maanden lekker blijft zitten!
Knuf, Irene

Pot Jan Drie Dubbeltjes zei

Ik had het ook, maar is nu een uit de kluiten gewassen puber. Ik duim mee dat het gewoon blijft zitten!

Vlijtig met zuinigheid zei

Allereerst van harte gefeliciteerd. Ik heb even een paar dagen geen tijd gehad om te lezen. Zo'n bloeding hoor je heel vaak. Het komt allemaal goed. Succes.

willeke zei

Ik ken het gevoel: had het bij mijn tweede zwangerschap ook. En niet alleen bloedverlies maar ook krampen. Toen ik naar de huisarts ging zei hij dat ik me erop voor moest bereiden dat het een miskraam ging worden. Gelukkig heeft hij geen gelijk gekregen: dat prutsje dat me toen zo bang maakte is nu een heerlijk kind van 12 jaar.

Succes en ik duim voor je dat het een innestellingsbloeding is.