zaterdag 7 juli 2012

NIeuwe fiets voor dochterlief

Straks haalt husbie een nieuwe fiets op voor mijn dochter.
Ik hoop dat het de goed maat is, anders mag ze nog even op deze doorrijden.
Ben er in ieder geval heel erg blij mee, want het is een Batavus fiets en ik weet er zijn ook wel B merken, maar 60 euro voor een Batavus waaraan je niet kan zien dat er op gereden is is een mooie deal. Ik vind die B-keus merken echt veel sneller kapot gaan en heb er dan ook geen vertrouwen in. Zelf 1 keer gehad en je merkt gewoon dat je veel meer moeite moet doen om vooruit te komen.
Wanneer ze erop past verkopen we de oude fiets weer.
De fiets is trouwens half geld, haha. Manlief belde me gisterenavond op, hij kon misschien thuis komen binnen zijn rij uren, maar dan werd het wel heel laat. Omdat de fiets in dezelfde plek als het bedrijf van mijn man moet worden opgehaald heb ik hem aangeraden weg te blijven. Op die manier heeft hij dertig euro extra voor de overnachting, hoeven we niet extra ervoor te rijden en manlief is niet het hele weekend bekaf. Goede deal dus.:-)
Ik ga zo even snel wat te eten halen voor volgende week voor manlief en dan zijn we lekker klaar voor t weekend. Lekker het beddengoed straks in de wasmachine. Even de stofzuiger door de slaapkamers en ik ben helemaal klaar.
We hebben vanavond nog een buurtbarbecue op t programma en morgen hebben we een verjaardag. Gaat dus weer een kort weekend worden met die verplichtingen.
Zwager belde dat hij zijn vriendin ten huwelijk heeft gevraagd. Ze willen t klein houden, maar vind eigenlijk een klein en besloten vrijgezellig feestje wel op zijn plaats, maar eens even kijken of zijn dochter daar ook zo over denkt.:-) Het hoeft geen honderden euro's te kosten, maar het zou toch leuk zijn als we iets kleins als verrassing doen. Maar eens even mijn gedachten over laten gaan, denk dat ze blij verrast zullen zijn. Ze trouwen beiden voor de tweede keer en hebben al aangegeven dat het klein moet vanwege de kosten. Wellicht een bbq bij ons achter in de tuin of zo als vrijgezellig feest en dan bij een ander voor de mannenkant.:-)

Update: Fiets ondertussen gezien, dochterlief heeft er al op gereden, hij rijdt perfect.
Blijkt dat ze de derde is die de fiets heeft en eerlijk je kan niet zien dat er op gereden is. Volgens mij zitten er zelfs antilekbanden op.  De mensen van wie wij hem gekocht hebben gaven aan dat hun dochtr er nauwelijks op heeft gefietst, die bleef eerst liever haar oude fiets gebruiken en sprong vanaf daar een maat groter naar de fiets van de oudere zus.
Ja ik voel me de koningin te rijk!

2 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Hopen dat de fiets bevalt! Met dat soort dingen kun je idd beter iets goeds hebben, dan dat je steeds iets hebt dat kapot is. Zeker als het voor je dochter is, die waarschijnlijk niet even van haar fiets stapt en iets uit de losse pols repareert. Tenminste, dat deed ik toen ik jong was niet!

geldover zei

Haha mijn dochter is 5 dus dat zal ze zeker niet doen.