vrijdag 13 juli 2012

Kindercadeautjes

Mijn dochter wordt nu uitgenodigd voor kinderpartijtjes.
En wat vind ik het lastig om leuke kindercadeautjes te vinden zeg. Meuk van de A.c.t.ion dat zo kapot gaat is makkelijk te berkrijgen, maar wil eigenlijk iets geven waar ze langer wat aan hebben.
Bij de vorige partijtjes had ik een ketting, pak schriften en een pak geurpennen. Mooie ketting van de Kijkhop overigens. Nu aankomende woensdag weer twee kinderen die samen een feestje geven.
Ik vind het maar wat lastig. Overweeg zelfs om geld te geven zodat ze zelf wat kunnen kopen al is dat ook weg van de minste weerstand.
Straks mag ik op kraamvisite, hiervoor heb ik een pak luiers ingepakt en ik had nog zo'n raam met kralen liggen die ze van de ene naar de andere kant kunnen doen. De baby heeft al wel twee broertjes en waarschijnlijk dus speelgoed zat, maar heb geen tijd gehad om op zoek te gaan naar leuke kleding of zo.
Vind het dus lastig.
Daarom mijn vraag hebben jullie nog leuke ideeen voor de volgende keer?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Een vriendin kwam voor mijn dochter(5) met een klein boodschappen mandje met een roze handdoeken washandje met douchezeep. Ketting en frutsels voor haar haar. Meisje helemaal blij en trots op haar eigen handdoek.Nog geen 7,50 kwijt bij de A.c.tion Voor een jongen is zoiets ook vast wel te verzinnen

TIO zei

Ik geef de laatste tijd heel vaak schildergerei (van bij action) 2grote doeken, 2 kleine doeken, set verftubetjes en een pak borstels en ik ben altijd gesteld voor rond de 8 euro (onze max is 10euro wanneer ze naar een feestje gaan). Meestal zijn de kinderen daar heel heel blij mee. En kan zowel voor jongen als meisje

Anoniem zei

Hallo,
Momenteel is er opruiming bij Intertoys en vele andere winkels in deze periode schaf ik vaak superleuke dingen aan.
Zo kocht ik van de week een leuke roze meiden radio voor 5euro normaal 17euro ook lagen er leuke diddl sleutelhangers in hartjes vorm slecht 0,49eurocent.
Wij hebben 4 kinderen dus feestjes genoeg.
Mijn zoontje is acht en die geeft vaak een cadeaubon van een speelgoedwinkel de jongere leeftijden zijn toch wel makkelijker vind ik.

Groetjes Janique

Corry zei

Wat het kraamkadootje betreft: het ligt eraan hoe dicht je bij die persoon staat maar ik heb voor mijn nichtje een boekje met bonnen gemaakt: 2 oppasbonnen, 1 bon voor iets lekkers voor bij de koffie op bestelling en door mij gemaakt,zo kun je nog wat persoonlijke dingen bedenken.In mijn geval was het een succes.