vrijdag 20 juli 2012

Ik ben kapot.

Heb besloten niet mijn hele lijstje meer af te werken.
De verjaardag van zondag gaat vervallen, dat wordt quality time met mijn gezin. Niks moeten en het liefst de hele dag in de joggingbroek blijven lopen.
Moet kunnen. De tuin zal vast wel de tuin blijven tot na mijn vakantie dus die doe ik ook niet meer, tenzij het een dag heel warm wordt, dan verdort het onkruid nl zo en dan doe ik hem wel als ik ergens een gaatje heb.
De was, alleen  het hoognodige ga ik strijken en zo niet dan doen we de kamerdeur dicht.
Merk dat mijn eczeem nu al van zich laat horen en daar wil ik dus geen last van hebben deze vakantie.
Dochterlief krijgt vanmiddag vakantie, gisteren een cadeautje aan de juf gegeven. Ik ben naar de A.ction gegaan en heb twee bekers gekocht samen 1.20 euro. Vervolgens een pakje smaakjesthee eigen merk voor 1 euro. Een zak bonbons van 70 cent en een zak bitterkoekjes van 90 cent. Dus voor vier euro een heel mooi pakket. Deze juf was zo'n verschil met die van vorig jaar dat ze het dubbel en dwars heeft verdiend.Ze woont nog bij haar ouders en ik vind badschuim en douchegel echt niets om te geven. Daar hebben de meeste juffen zo veel van dat ze hele families kunnen sponsoren. Ik wist van deze juf at ze heel veel thee drinkt vandaar dat ik het zo heb aangepakt.
Ik vind het belangrijk om te laten weten dat ik dankbaar ben voor de mensen in het leven van ons en onze dochter en dus mag ik graag van dit soort pakketjes uitdelen aan mensen die me dierbaar zijn. Deze juf heeft zeker een plek veroverd.

5 opmerkingen:

ver-greetmenietje zei

Groot gelijk! Af en toe moet je even een
stapje terugzetten...
Fijn kadootje voor de juf!
liefs

TIO zei

Daar zal ze inderdaad dan wel heel blij mee zijn

Opnieuw Beginnen zei

Ik dacht dat ik het druk had, totdat ik jouw agenda las.
Action is een geweldige winkel

inustigvaarwater zei

Heel verstandig om het een en ander te laten liggen. Het is ook niet de bedoeling op geheel gesloopt op vakantie te gaan.

Moneypenny zei

Helemaal gelijk heb je! Je had nog wel een enorme lijst en volle agenda zeg, pff... Een beetje ontspannen aan de vakantie beginnen is ook wel erg prettig! Fijne vakantie alvast.