maandag 9 juli 2012

hypotheekaflossingsrekening naar 10000!!!!!!!!!!!!!

Ja, je ziet het goed, heb de meter aangevuld naar 10000 euro. Er staat nu nog een kleine 400 euro op de lopende rekening, ik heb de broekriem dus voor mezelf nog verder aangetrokken.
Als het geld niet op de rekening staat dan maak ik het dus ook niet op. Nu nog hopen dat er niet al teveel nog automatisch van de rekening afgaat. Ik wil niet meer pinnen in ieder geval. Heb nog wel wat kleingeld her in der in huis liggen.
Vlak voordat we op vakantie gaan is in ieder geval mijn salaris op de rekening binnen en halverwege de week dat van manlief. Lekker...
Manlief is zowaar vanavond een avond thuis, ga hem zo maar eens even de aandacht geven die hij verdiend.

6 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Super zeg, van harte gefeliciteerd. Mooie mijlpaal!

Oog op de Toekomst zei

Wat goed zeg, lekker gevoel moet dat geven, ik hoop ook ooit zulke berichten op mijn blog te kunnen plaatsen, maar dat voorlopig nog wel niet gebeuren. Fijne avond samen.

Anoniem zei

Geweldig, gefeliciteerd! Hier kunnen wij op dit moment alleen maar van dromen...Hoe heb je dit gedaan en hoe lang ben je bezig geweest om dit bedrag bij elkaar te krijgen? Wij zijn net begonnen met sparen voor de hypotheekaflossingsrekening. Er staat nu 22,50 op...Mijn streven is 5000,00 per jaar af te lossen. Onze buffer is riant, we hebben een spaarrekening voor vervanging auto, studie kids en verbouwing. En nu dus een hypotheekaflossings potje. Deze heeft voor mij wel een hele hoge prioriteit!

Vlijtig Liesje zei

Goed zeg. Ik sluis ook zoveel mogelijk geld door naar mijn spaarrekening, want inderdaad: als het niet op mijn 'gewone' rekening staat geef ik het ook niet uit! Het is dus een kwestie van apart zetten.

Anoniem zei

Wow wat een mooie mijlpaal, gefeliciteerd!

geldover zei

Waarschijnlijk kun je bijna alle bedragen op mijn blog terugvinden.
Het gaat om winst uit aandelen,(heb overigens nog steeds acher de komma verlies, maar dat mag de pret niet drukken)Verder het geld van eht spaarloon dat vrij mocht vallen dit jaar. Verder het geld wat in eerdere maanden van het loon afging spaar ik nu automatisch zelf naar de spaarrekening. Meevallers,marktplaatsverkopen, extra rente. Inkomsten van de advertenties op deze site, geld van panelwizard waar je ook geld per ingevulde enquete voor krijgt.Als ik iets koop en ik ding bijv 30 euro af, dan stop ik die 30 euro op de spaarrekening. Dat soort zaken.