vrijdag 15 juni 2012

Het circus

Mocht ik het ooit weer in het hoofd halen om naar iets met paarden te gaan, help me dan even herinneren dat ik allergisch voor paarden ben. Ik zit nu met ogen als een chinees, piepende ademhaling en een loopneus op de bank. En dat al na de nodige medicatie. Maar....dochter vond het geweldig en ik tussen de niesbuien en hoestbuien door ook. Nu hopen dat mijn benauwdheid en allergische reactie snel weer over gaat.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje, dat is vervelend! Wist je wel dat je allergisch voor paarden bent? Want het kan misschien ook wel van het stof of hooi, of stro komen, dat ligt er meestal bij een circus denk ik zo... Sterkt met je allergie. Tip: lekker met je gezicht onder de kraan, of een natte washand op je ogen.
Groet, Tineke

geldover zei

ja heb 15 jaar geleden eens op en paardenkar gezeten, zelfde effect, was toen op mijn stageadres en moest 's avonds naar het ziekenhuis een spuit met prednison halen.
En een jaar of twee geleden was er open dag op de manege, binnen een kwartier zo ziek als een hond. Paarden en ik zijn dus geen goede combi

Kniepertie zei

Beterschap!,