zaterdag 10 maart 2012

Lekkere schone slaapkamer

Vanmorgen heb ik de slaapkamer aangepakt, deze is nu helemaal schoon en fris, de plantn uit de ramen hebben een sproeibeurtje gehad, de bedden zijn verschoond, de was is naar de douche versleept en gedeeltelijk gewassen.
Ik hou ervan. De wastafel en eht toilet in de douche zijn grondig schoongemaakt. En verder heb ik alle aardbeien op een andere plek neergezet. Hmmmm, nu nog zon en dan hoop ik snel verse aardbeien te hebben.
Manlief heeft het kippenhok omgespit. Stinken dat dat deed. Iemand een tip hoe je dit kunt voorkomen?
Nu lekker lui met de voeten omhoog op de bank. Manlief is schaatsen aan het kijken. Ik lekker met t laptoppie. Maar eens even bedenken wat we morgen onder handen kunnen nemen, om zonder ons in de naad te werken toch het huis aan kant te hebben donderdag.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Bedoel je het hok of de ren? Het hok zou je vaker kunnen verschonen. De ren heeft bij ons nooit problemen gegeven. Ik raapte trouwens ook elke dag poepjes op uit de ren met een schepje als ik de kippen verzorgde. De kippen vonden dat altijd gezellig :-)
Het kan ook zijn dat je wat teveel kippen hebt voor de ruimte.
Heb je een mogelijkheid om de kippen op een andere plek in de tuin te houden. Kan deze plek even bijkomen.

Groetjes, VeggieMo

geldover zei

Ik bedoel echt de ren, het hok maak ik vaak schoon, heb een bak gemaakt voor onder de zitstok.
We hebben niet veel ruimte om hem nu eerst te verplaatsen, Hebben bijna alles voor de rest bestraat. Ik wilde eerst het hele hok verplaatsen naar dichter bij huis, maar daar zie ik nu echt vanaf

Een andere manier van leven zei

Lekker he als alles weer fris en fruitig is. Van kippen heb ik geen verstand maar ik zou ze wel heel graag willen!