dinsdag 28 februari 2012

Wat een dag....

Vanmorgen 615 uur gelijk met manlief uit bed gestapt. Mijn ogen traanden ervan en wakker worden lukte echt niet. Waarom zo vroeg in de vakantie? Nou dochterlief moest om 7.15 uur in het zwembad liggen en ik wilde graag even rustig alleen de dag kunnen opstarten. Nou je kunt nog zoveel willen, dochterlief besloot 6.20 uur dat ze ook voldoende rust had gehad en kwam dus ook naar beneden, waar manlief en ik nog aan de thee zaten. Manlief de deur uit en wij de zwemspullen bij elkaar zoeken. Zwempak had ik haar al aangedaan, schone onderbroek bovenaan de trap gelegd. In de auto naar t zwembad. Ik merkte al datik nog niet wakker was en wat ik normaal nooit doe, maar waar ik echt behoefte aan had was een kop koffie. Helaas was t water nog niet warm genoeg en na 20 minuten mocht ik dan een bakkie halen. Normaal doe ik het nooit en nu doe ik het nooit meer een bak koffie halen in het zwembad, schade 2 euro 15. Ze lijken d'r wel gek. Ok er zat ook een klein koekje bij.
Na het zwemmen wat dochterlief vandaag trouwens alleraardigst deed waren mijn ogen net zo'n beetje uitgetraand. Wij in de auto naar mijn ouders.
Mijn moeder wilde trakteren op een hema ontbijtje. Kijk dat zijn betere prijzen. 1 euro voor een heel ontbijt met koffie. Na het ontbijt wilde dochterlief gelijk naar huis, dus opa jammer dan we gaan door.
Thuisgekomen zwemtas in de hoek en even de tv aan. Dochterlief wil kindertjes kijken en ik geef haar aan dat ze dat dan maar even op haar eigen kamer moet gaa doen. Drie kwartier later komt ze met veel bombarie de trap af. Wat huh waar ben ik...? Oh op de bank ik ben in slaap gevallen. Ik blijf me beroerd voelen nu ik echt midden in mijn slaapje gestoord ben.
Ik probeer nog links en rechtsom iets aan te pakken, maar eerlijk gezegd voel ik me allesbehalve lekker.
Ik moet tot mijn schande toegeven dat ik vandaag weinig anders gedaan heb dan op de bank hangen en 's avonds heb ik nog hutspot klaargemaakt en de tafel voor dochterlief en mij gedekt. Dochterlief heeft zichzelf de hele dag vermaakt. Ik voel me er aan de ene kant erg slecht over, maar heb ook echt het gevoel dat er geen energie meer in me zit.
Wat ik wel heel ergerlijk aan mezelf vind is dat ik naast de dag bankhangen ook de hele dag heb lopen eten, veel snoep, halve zak chips nar binnengewerkt. Ik voel me nu dik opgeblazen. Echt niks aan. Het miezerde hier ook de hele dag, dus je hebt ook geen zin om even buiten een stukje van de tuin om te spitten of zo.
Net heb ik manlief uit zijn werk gehaald. Hij kon de vrachtwagen dichtbij zetten en een collega haalt hem morgenvroeg dan weer op. Hoop dat ik morgen kan uitslapen en dat ik dan voldoende slaap heb om de rest van de dag op mijn benen te staan.
Echt als ik nu mijn ogen dichtdoe dan slaap ik tot morgenvroeg, of tot de volgende jeukaanval die ik de laatste tijd echt op de meest onmogenlijke tijden in de nacht krijg.
Zo even mijn ellendige gevoel van me af geschreven. Ik geef mezelf eendenkbeeldig4e schop onder mijn kont en zal thee voor mijn mannetje gaan zetten

3 opmerkingen:

LegeZakkenVrouw zei

Da's ook mooi vervelend wanneer je je zo futloos voelt. Misschien gaat het vandaag weer beter.

Lekker Leven Met Minder zei

Ik hoop dat het vandaag weer beter gaat, daar lijkt me inderdaad niet veel aan. Bij mij helpt het soms wel eens om mezelf idd een schop onder mijn kont te geven en b.v. toch te gaan sporten, de vaat te gaan doen of even naar buiten te gaan. Met wisselend succes, maar als dat b.v. ervoor zorgt dat ik toch wat nuttigs heb gedaan of stop met snoepen, dan voel ik me wel een stuk beter over die dag.

Anoniem zei

Waarom moest je dochter al zo vroeg in het zwembad liggen??? Brrr, en dat in de vakantie!
groet, Tineke