Sale Solden 2023Sale Solden 2023

vrijdag 10 februari 2012

Verkouden

De griep lijkt nu toe te gaan slaan. Ik kan mijn persoonlijke thermostaat niet omhoog krijgen en blijf maar rillen.
Gisteren na de verjaardag van mijn moeder heb ik manlief opgedragen beneden de boel netjes en aan kant te maken en ben ik aan de strijk gegaan.
Alles op ons bed gegooid en de tv erbij aan. Ben er nu bijna klaar mee.
Uiteindelijk besloten om me er makkelijk vanaf te maken, normaal strijk ik bijna alles, maar nu de shirts ed voor eronder maar gewoon opgevouwen. In de winter moet dat een keertje kunnen. Wel moet ik weer eens kijken hoe ik weer paren van de sokken kan krijgen want grossier in de eenlingen.
Vanmorgen mijn vaders haar al weer in model geknipt, zag gisteren dat het wel erg hard gegroeid is.
Dochterlief mag vanmiddag een vriendinnetje van me meenemen uit school, hoop dat het haar lukt. Ze valt nog wel eens buiten de boot wat dat betreft.
Ga zo even andijvie halen, heb nl echt zin in stamppot andijvie. Kijk even wat er nog aan vlees in de vriezer zit voor erbij.
Het boodschappenbudget komt deze week alsnog rond de 50 euro uit, aangezien manief gisteren zin had in pizza en we deze dus besteld hebben.
Ik ben al wel druk bezig uit de vriezer en uit de kasten te eten, haal nauwelijks extra in huis en alsnog kan ik nog niet merken dat de kasten en de vriezer leger raken. Misschien dat het op een gegeven moment erg hard gaat.
Ik ga wat doen voordat ik me nog berooerder ga voelen, ik kan het maar aan kant hebben.

4 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Maak je vooral niet te druk, als je griep onder de leden hebt. Hoewel ik het wel herken: het gevoel ' Ik ga gewoon door hoor!!!'
In ieder geval beterschap.

Anoniem zei

Beterschap meid!!

inrustigvaarwater zei

Beterschap!

Gewoon Greet zei

Hopelijk voel je je snel weer wat beter!
liefs