vrijdag 17 februari 2012

nieuwe mobiel gekregen

vanmorgen vroeg gelijk in de auto gesprongen.
Ontbijtje bij de ikea alla 1 euro per stuk. Lekkere kop cappuchino erbij.Daarna doorgelopen naar de makro. Daar deden ze totaal niet moeilijk en gaven ze toe dat het vreemd was. MOcht een nieuwe pakken en we hebben hem nu gecontroleerd voordat we hem meenamen. Helaas geen vergoeding voor de brandstof, maar de dame hielp ons zo vriendelijk dat ik dat niet eens meer een probleem vond. Ik heb nog snel even her en der opgelet en we kwamen toch met aardig wat leuke dingen thuis die er gisteren nog niet waren. Mijnman een mooie winterjas. Een duffel, stond al 2 jaar op de wensenlijst, maar nog niet eerder zien hangen met het juiste prijskaartje eraan. ;-)
Verder een paar mooie schoenen voor mij. Ik heb er aardig wat, maar ben ook erg slijts met schoeisel en heb een brede voet, dus als ik er wat zie voor weinig dan neem ik ze echt mee. Dit waren lekkere warme doorstappers voor nog geen 20 euro.
Verder hebben we voor malief en de beide opa's een mooi katoenen vest meegenomen. voor nog geen 9 euro per stuk. En ze hadden nog een luxe advocaatvlaai met korting. Kijk daar worden we dus echt wel blij van.
O, ja de flessen drank, er waren er precies twee, we kregen nu per 2 flessen 5,50 euro korting. Das ook leuk meegenomen.

Vanmiddag ben ik met manlief weer naar het ziekenhuis gereden, hij had vanmorgen bij het opstaan al weer het gevoel dat t minder ging en dat zijn voorhoofdholte ontsteking terug kwam. 's Middags met het koorts opnemen bleek dat het weer mis ging. Dus gelijk de huisarts gebeld en we moesten als erplek was gelijk vanmiddag nog een foto maken. Maandag horen we dus meer. Balen want manlief had gisteren nog het gevoel dat hij volgende week wel weer rustig aan zou kunnen beginnen.Nu maar afwachten wat er maandag uitkomt als hij de uitslag krijgt. De huisarts gaf al wel aan dat hij kon horen dat alles weer vol zat.

Dit weekend staat bij ons in het teken van de verjaardagen. Morgen die van moeder van manlief en zondag vieren we manliefs verjaardag. Dit hadden we zo afgesproken omdat we verwacht hadden dat hi jde rest van de week weer aan t werk zou zijn.

Dus ik ga julie nu alvast een fijn weekend toewensen.
Al met al was het nog niet zo gek dus dat nog een keer rijden.

2 opmerkingen:

Zena alias Buffertje zei

Heeft de makro zijn doel bereikt; jullie meer geld uit de zak kloppen ;)

Zuinigaan zei

Wat is mobel? Ik ken dat woord niet.