donderdag 2 februari 2012

Het wordt nog erger beknibbelen

Wil ik aankomende maand geld kunnen overboeken naar de spaarrekening dan moet er stevig ingegrepen worden deze maand. Manlief komt net terug van de dokter en moet ook aankomende week nog thuisblijven. Heeft een ontsteking in zijn longen en de dokter heeft hem goed de wacht aangediend. Als hij niet goed aansterkt dan kan hij het terugkrijgen in een ernstiger vorm. Dus rem erop.
Manlief heeft dus veel minder inkomsten, want geen overuren. Niet dat ik het erg vind hoor, heb hem liever gezond en goed over een paar weken op de bank zitten dan dit.
Gelukkig hebben we een spaarpot en kunnen we het even uitzingen,bedenk me net dat er twee weken missen in januari en een week in februari, dus dan komt niet in één keer de klap.
Probeer dus zoveel mogelijk te koken met wat we in huis hebben en zo min mogelijk extra's in huis te halen. Creatief zijn dus.
Bedenk me net dat ik vergeten ben vanmorgen het rundvlees te braden, nou ja dan eten we vanavond warm. Ga ik dit nu eerst doen voordat ik het weer vergeet.....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Sterkte. Het is inderdaad belangrijker dat je man aansterkt en weer gezond wordt.
Rundvlees zit bij mij ook in de pan, wij eten het vanavond.

Anoniem zei

Zou het in de supermarkten te merken zijn, al die mensen die volgende week uit voorraad gaan eten?

Creanda zei

Longtoestanden, goed uitrusten...zelf heb ik veertien longontstekingen na elkaar gehad, absurd.Ik dacht elke keer weer goed te zijn en kreeg het dan even later dubbel terug. Op het laatst kon ik niet eens meer zelf naar de wc, zo uitgeput was ik ervan geworden. Echt gezond ben ik nooit meer geworden.
Zorg dat je man goed op die bank blijft, lever een grote voorraad boeken en films aan die hij in alle rust kan lezen en kijken, doe samen spelletjes en puzzels ofzo en zorg maar goed voor hem.
En geniet ervan dat hij thuis is. Jullie hebben onverwacht samentijd gekregen. Doe er je plezier mee :)

Groet, Creanda

Anoniem zei

Sterkte met je man, inderdaar zoals al gezegd word goed uitzieken anders blijf je aan het kwakkelen.
Geniet van de tijd die je samen hebt, probeer er maar iets gezelligs van te maken.
Als je uit je voorraad eet en gezellig op de bank blijft gaat deze maand vanzelf voorbij.
Liefs Bloggie